ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Το ξέσπασμα της Λίβερπουλ και η ασίστ του Ντε Μπρόινε

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Φούλαμ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Φούλαμ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Η Λίβερπουλ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί, ωστόσο ηττήθηκε δίκαια στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Συμπλήρωσε έτσι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη βλέπει τη Μάντσεστερ Σίτι από το -5.

Το αποψινό παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ στο Ανφιλντ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), αποτελεί μία καλή ευκαιρία προκειμένου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να ξεσπάσει. Παρότι το απουσιολόγιο παραμένει γεμάτο (Τιάγκο, Ζότα, Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν, Κονατέ) δεν νοείται σήμερα η Λίβερπουλ να κάνει κι άλλη γκέλα.

Άλλωστε, η Μπόρνμουθ φάνηκε στα δύο ματς με τη Σίτι και την Άρσεναλ ότι δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα αντιπάλους του τοπ επιπέδου κι έχασε πανεύκολα με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα. Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι τα "κεράσια" είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές (16) στην κατηγορία, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι πως η Λίβερπουλ θα κερδίσει με καθαρό σκορ. Υπενθυμίζεται ότι μετράει έξι σερί νίκες απέναντι στην Μπόρνμουθ με γκολ 19-1. Ο μικρός άσος ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.72 σε συνδυασμό με το N/G.

Για όποιον θέλει να το πάει και λίγο παραπέρα, μπορεί να χτίσει απόδοση στο 2.50 αν επιλέξει και ως anytime σκόρερ τον Σαλάχ, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στα "κεράσια" με οκτώ γκολ σε έξι αναμετρήσεις Premier League!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία

Η Μάντσεστερ Σίτι φλέρταρε έντονα με την ήττα στο Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς βρέθηκε κάτω με 3-1. Τελικά, έφυγε από το St. James' Park με το βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας σε 3-3 μέσα τέσσερα λεπτά (60'-64').

Απόψε, οι πρωταθλητές υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), τη μοναδική ομάδα, στην οποία δεν κατάφεραν να σκοράρουν πέρυσι. Είχαν χάσει εντός έδρας με 2-0 και έφεραν στο Λονδίνο λευκή ισοπαλία.

Η Σίτι πάντως στα τελευταία 12 παιχνίδια της στην Premier League σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, μετρώντας συνολικά 40. Απολύτως δικαιολογημένα λοιπόν, είναι φαβορί του 1.20, έστω κι αν η Πάλας είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην κόντρα επίθεση.

Στοιχηματικά βέβαια, είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε ξανά σε κάποια ειδική επιλογή για καλύτερη απόδοση. Ενδιαφέρουσα ασφαλώς περίπτωση μοιάζει το σενάριο να δώσει ξανά ασίστ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Αν το κάνει θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Σίτι που δίνει ασίστ σε πέντε σερί ματς επίπεδο Premier League.

Σημειώνεται ότι ο Βέλγος την προηγούμενη τριετία μοίρασε συνολικά 40 ασίστ στο αγγλικό πρωτάθλημα και ειδικά κόντρα στην Πάλας έχει εξαιρετική παράδοση, αφού σε 14 αναμετρήσεις εναντίον της μετράει οκτώ τελικές πάσες. Στο 2,25 η ασίστ του Ντε Μπρόινε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ: 1 & Ν/G & Αnytime Σαλάχ (απόδοση 2.50), 17:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας: Ασίστ Ντε Μπρόινε (απόδοση 2.25), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ