XGOALS BET

​Προγνωστικά Αγγλία: Το στρίψιμο της Λέστερ και το overperformance της Έβερτον

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον στο Έλαντ Ρόουντ κόντρα στη Λιντς
Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Έβερτον και Λέστερ ρίχνουν την αυλαία του σημερινού προγράμματος στην Premier League στο Γκούντισον Παρκ σ’ ένα ματς που αναμένεται για γερά νεύρα. Ποντάρισμα στο 3.00.

Ματς για γερά νεύρα στο Γκούντισον Παρκ του Λίβερπουλ, εκεί που η Έβερτον φιλοξενεί τη Λέστερ (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) και ρίχνει την αυλαία του σημερινού προγράμματος της Premier League. Μετά από ένα σερί ηττών η Έβερτον έβαλε STOP, κέρδισε εύκολα την Κρίσταλ Πάλας εντός, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 0-0 στο Λονδίνο με τη Φούλαμ. Έπαιξε φουλ άμυνα, στα κόκκινα, έδειξε τις διαθέσεις της και πού στοχεύει να το πάει αυτή την περίοδο. Σε πολύ καλή μέρα ο Πίκφορντ, δέχτηκε πίεση, αλλά κατάφερε να χάσει σ’ ένα ματς που δέχτηκε 1,76 xG, με την ίδια να δημιουργεί 1,19. Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν την πάτησε τελικά. Βλέπει σαφέστατα βελτίωση στην ομάδα του ο Λάμπαρντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάτι πάει να γίνει στη Λέστερ, κάτι καλό για την ακρίβεια, με την ομάδα να παλεύει να βγει εκτός κόκκινης ζώνης. Φρένο στο αήττητο των τριών αγώνων. Μετά από 2 νίκες και 1 ισοπαλία, που σε κανένα από αυτά τα ματς, γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι με το οριακό 1-0. Θετική η παρουσία της στο χορτάρι, αλλά έπεσε μετά από γκολάρα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λέστερ δείχνει στο ανέβασμα, ακόμα και κόντρα στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλή. Η Έβερτον έχει δείξει πού θα πάει την ιστορία αυτή την περίοδο. Θα παίζει άμυνα στα κόκκινα και όπου τη βγάλει, φαίνεται η βελτίωση. Υπάρχει όμως και ένα overperformance όλο αυτό το διάστημα από τα Ζαχαρωτά, που δύσκολα θα αντέξουν και από την ποιοτική επίθεση των Αλεπούδων.

Επικρατεί κάτι παράδοξο που η ποδοσφαιρική λογική επιτάσσει να ακολουθήσει και διόρθωση κάποια στιγμή. Η Έβερτον είναι η τέταρτη ομάδα σε xG εναντίον της στην Premier League με 21,2, αλλά την ίδια στιγμή έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό. Στο 3.00 το διπλό της Λέστερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Λέστερ: 2 (απόδοση 3.00), 19:30
TAGS XGOALS BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ