ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Ασκεί πίεση στην Άρσεναλ η Σίτι, χωρίς Τόνι η Μπρέντφορντ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην αναμέτρηση της Σίτι με τη Γουλβς
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην αναμέτρηση της Σίτι με τη Γουλβς @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ και Νότιγχαμ - Μπρέντφορντ από την Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται σήμερα τη Φούλαμ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) και ασφαλώς στοχεύει σε ακόμη μία νίκη, προκειμένου να προσπεράσει την Αρσεναλ, η οποία αύριο έχει το δύσκολο εκτός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα έκλεισε νικηφόρα τον όμιλο του Champions League, επικρατώντας με 3-1 της Σεβίλλης, παρότι έγιναν επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να έλειψε ο Έρλινγκ Χάλαντ, ωστόσο οι πρωταθλητές πέρασαν επαγγελματικά από το Λέστερ, χάρη σε ένα γκολ (1-0) του Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό παιχνίδι, η επάνοδος του Χάλαντ κρίνεται πιθανή, δεδομένου ότι ο Νορβηγός σούπερ σταρ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων. Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο, ο Πεπ να προστατεύσει ξανά τον πρώτο σκόρερ της Premier League, ξεκινώντας εκ νέου στην κορυφή της επίθεσης τον Άλβαρες, που μάλιστα σκόραρε την Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στη Φούλαμ, την οποία κερδίζει 12 διαδοχικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι στις τελευταίες πέντε ήττες τους από τους “πολίτες” απέτυχαν να σκοράρουν.

Η Σίτι του Πεπ μετράει 14 διαδοχικές νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Μέσα στο 2022, έχει τις περισσότερες νίκες (22) σε επίπεδο Premir League και ο Γκουαρδιόλα διατηρεί το απόλυτο απέναντι στον Μάρκο Σίλβα με 9/9 νίκες και γκολ 31-5!

Η Φούλαμ είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) μετά και το 0-0 με την Έβερτον. Είναι άνετη βαθμολογικά, γενικά έχει επιθετική νοοτροπία και μπορεί να βοηθήσει με τη στάση της ώστε να γίνει ένα χορταστικό παιχνίδι στο Etihad.

Ούτως ή άλλως, η Σίτι φέτος έχει πετύχει 27 γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και όλα έχουν πάει στο Over 3,5. Ο άσος με Over 3,5 φτάνει οριακά πάνω από το 1.80. Πιο ενδιαφέρον λοιπόν το συνδυαστικό με το Over 1,5 στο ημίχρονο, που μας επιστρέφει απόδοση διπλασιασμού και το έχει επιβεβαιώσει η Σίτι 5/6 φορές στη φετινή Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επικίνδυνη η Νότιγχαμ στο City Ground

Την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ σε ένα παιχνίδι με πολύ ισορροπημένο σετ (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχασε εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική στο Λονδίνο, με 5-0 από την πρωτοπόρο Αρσεναλ. Ωστόσο, στο τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας κέρδισε με 1-0 τη Λίβερπουλ.

Γενικά, η Νότιγχαμ είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και επικίνδυνη στο City Ground, όπου σε έξι ματς φέτος έχει ανοίξει το σκορ πέντε φορές. Από την άλλη, η Μπρέντφορντ έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και παραμένει χωρίς τρίποντο εκτός έδρας (0-3-3). Επίσης, απόψε θα παραταχθεί, λόγω τιμωρίας, χωρίς τον κορυφαίο της σκόρερ και παίκτη, Ιβάν Τόνι, ο οποίος έχει πετύχει τα οκτώ από τα 19 γκολ της.

Η Νότιγχαμ οφείλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μπρέντφορντ δυσκολεύεται μακριά από το γήπεδό της και ότι απόψε θα παίξει χωρίς τον ηγέτη της. Η διπλή ευκαιρία βρίσκεται στο 1.50 και μπορεί να φτάσει στο 2.20 αν ζητήσουμε παράλληλα από τους γηπεδούχους να βάλουν ένα ή δύο γκολ. Η Νότιγχαμ φέτος έχει επαληθεύσει το συγκεκριμένο εύρος 5/6 φορές στα εντός έδρας παιχνίδια της. Σκόραρε από μία φορά κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ και Αστον Βίλα και σημείωσε δύο τέρματα απέναντι σε Μπόρνμουθ και Φούλαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ: 1 & Over 1,5 στο α' ημίχρονο (απόδοση 2.02), 17:00
  • Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ: 1Χ & Νότιγχαμ 1-2 γκολ (απόδοση 2.20), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ