TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα φόρμας

Ο Λεάντρο Τροσάρ με τη φανέλα της Μπράιτον σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 18 Μαΐου 2021
Ο Λεάντρο Τροσάρ με τη φανέλα της Μπράιτον σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 18 Μαΐου 2021 @2021 MIKE HEWITT, POOL VIA AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (5/11) και ποντάρει σε τρία σημεία από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία.

Τριάδα από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία περιλαμβάνει το σημερινό μενού του Total Betting από το Match Money.

Γουλβς – Μπράιτον (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Για την Μπράιτον θα το έχεις ξαναπετύχει. Από πέρυσι κιόλας ήταν από τις πλέον αδικημένες ομάδες στην Premier League βάσει των xGoals. Και συνεχίζει και φέτος: 57% είναι το xGoals Ratio της, η 7η καλύτερη επίδοση, πίσω μόνο από Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ.

Το περασμένο Σάββατο η Μπράιτον έβγαλε όλα της τα απωθημένα, διαλύοντας με 4-1 την Τσέλσι, και πάει τώρα με φόρα και αυτοπεποίθηση στο εκτός έδρας με τη Γουλβς. Απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τα πηγαίνει πολύ καλά (16-14-6 συνολικό ρεκόρ σε αγώνες πρωταθλήματος) και η οποία παραμένει σταθερά μέτρια και… ξενέρωτη. Στο 2.25 το διπλό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Βαγιαδολίδ – Έλτσε (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Εδώ έχουμε περίπτωση προσωπικού κινήτρου. Προπονητής στη Βαγιαδολίδ είναι ο Πατσέτα, ο οποίος ανέβασε την Έλτσε το 2020 αλλά τότε η διοίκησή της τον έδιωξε δύο μέρες μετά τον τελικό των πλέι οφ και τα πανηγύρια της ανόδου.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του δηλαδή ο Πατσέτα, αλλά και κόντρα σε αυτόν που του… έφαγε τη θέση, τον Χόρχε Αλμιρόν. Ο 51χρονος Αργεντίνος ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Πατσέτα στην Έλτσε το 2020, έμεινε για μια σεζόν και φέτος στα τέλη Αυγούστου ξαναεπέστρεψε στην ομάδα. Αλλά και πέρα από αυτά, η Βαγιαδολίδ είναι αξιόπιστη εντός έδρας (3-1-2 και από δύο σερί νίκες με Θέλτα και Σοσιεδάδ), η Έλτσε ουραγός της βαθμολογίας και με 0-2-4 εκτός έδρας. Στο 1.85 ο άσος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανζέ – Λανς (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Εδώ δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά. Φουλ φόρμα η Λανς, με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, και πλέον μόνη της στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ουραγός η Ανζέ, με πέντε σερί ήττες και μακράν τη χειρότερη άμυνα με 31 γκολ παθητικό σε 13 αγωνιστικές. Δεν είναι βέβαια τίποτα συνταρακτικό το 1.60 στο διπλό, αλλά και πόσο θα το έδινες εσύ;

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Μπράιτον: 2 (απόδοση 2.25) 17:00
  • Βαγιαδολίδ – Έλτσε: 1 (απόδοση 1.85) 17:15
  • Ανζέ – Λανς: 2 (απόδοση 1.60) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ