TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τρεις επιλογές από το 1.75 έως το 2.20

Ο Τζέσε Μαρς στον πάγκο της Λιντς σε αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον στο Έλαντ Ρόουντ
Ο Τζέσε Μαρς στον πάγκο της Λιντς © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (04/11) και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Η Λιντς πέτυχε μεγάλη νίκη στο Άνφιλντ σπάζοντας ένα εντός έδρας αήττητο ρεκόρ της Λίβερπουλ 29 αγώνων και πετυχαίνοντας την πρώτη δική της νίκη, μετά από τις 21 Αυγούστου και το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Τσέλσι.

Προγνωστικά Αγγλία: Κατρακυλά η Μπόρνμουθ

Μετά από αυτή την τεράστια νίκη ο επόμενος αντίπαλος (17:00 NOVASPORTS 5, LIVE από το SPORT24) μοιάζει ιδανικός για να χτίσει ένα καινούριο σερί. Η Μπόρνμουθ αρχίζει να κατρακυλά, όμως ακόμη υπάρχει και πιο κάτω. Το έγραφα πριν ξεκινήσει το σερί των 3 συνεχόμενων ηττών πως βάσει xGoals είναι η χειρότερη ομάδα στην Premier League με -13,6 διαφορά τερμάτων και με τη χειρότερη επίθεση και την δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Στο 0-1 από τη Σαουθάμπτον είχε μόλις 0,86 xGoals, παρότι κυνηγούσε από το 6ο λεπτό, στο 2-0 από την Γουέστ Χαμ τα συνολικά xGoals ήταν 2,20 - 0,93 και στο 2-3 με την Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0 και η ομάδα του Κόντε την έβαλε μέσα στο τέρμα με 0,85 - 2,50 xGoals. Η Λιντς έχει τεράστια ευκαιρία να διπλώσει για πρώτη φορά τις νίκες της και αν το πετύχει θα βάλει από κάτω της μία κατώτερη ομάδα. Ο άσος στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Αρχίζει να ξεμπερδεύει η Χετάφε

Στη La Liga η Χετάφε μετά το διπλό στην έδρα της Έλτσε δίνει ακόμη ένα εξάποντο (15:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) με ομάδα που θα παίξει για την κατηγορία και έχει την ευκαιρία να αρχίσει να ξεμπερδεύει. Το ρόστερ της, οι δυνατότητες και η πείρα που έχει από την κατηγορία τής δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάξει πιο ψηλά. Είναι ομάδα για τις μεσαίες θέσεις και όχι για να παίξει για την κατηγορία. Το διπλό την περασμένη Δευτέρα στην Έλτσε την έφερε στην 14η θέση, εντός έδρας νίκη επι της Κάδιθ θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στη βαθμολογική θέση που στο τέλος πρέπει να βρίσκεται.

Την περασμένη αγωνιστική η Κάδιθ πέτυχε μία τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο, όποιος είδε το παιχνίδι κατάλαβε πως η ομάδα του Σιμεόνε έχασε μόνη της. Έφαγε γκολ στην πρώτη επίθεση, ενώ ήταν φλύαρη μέχρι να δεχτεί το δεύτερο τέρμα στο 81ο λεπτό. Μόλις έγινε το 0-2 έπαιξε πιο άνετα, πήρε την μπάλα, ισοφάρισε και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με Σαούλ και Φέλιξ να γυρίσει ολόκληρο το παιχνίδι, στην τελευταία φάση πλήρωσε πως έπρεπε να είναι όλοι μπροστά για να γυρίσουν το παιχνίδι και το έχασε ολόκληρο.

Πάντως η Κάδιθ αγωνιστική βελτίωση δεν έδειξε. Αυτή την στιγμή μαζί με την Έλτσε είναι οι δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και σωστά βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις. Ο άσος της Χετάφε στο 2.20 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Γαλλία: Η καλύτερη απέναντι στην χειρότερη άμυνα

Στο Σαμπιονά η Λανς (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) κάνει τον δικό της πρωταθλητισμό με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 9-3-1, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και με την εικόνα που δείχνει είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την σταθερότητα που θα δείξει και αν φτάσει στο σημείο να κερδίσει παιχνίδια όπως το αποψινό θα φανεί αν θα μπορέσει να μείνει μέχρι τέλους στη μάχη της πρώτης τριάδας. Το μεγάλο της όπλο είναι η άμυνα της. Με 8 τέρματα παθητικό έχει μαζί με την Παρί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ έχει δεχτεί μόλις 1 τέρμα στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η καλή της αμυντική λειτουργία της έχει επιστρέψει τις 4 από τις 5 τελευταίες της νίκες να τις πάρει στο 1-0. Η καλύτερη άμυνα θα πάει να παίξει στην έδρα της Ανζέ που έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 31 τέρματα παθητικό σε 13 παιχνίδια. Ο Μπατίκλ αλλάζει συνεχώς συστήματα, άκρη δεν βρίσκει. Είναι στο χέρι της Λανς να κερδίσει την ουραγό Ανζέ και να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Το διπλό στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Κάδιθ: 1 (απόδοση 2.20), 15:00
  • Λιντς - Μπόρνμουθ: 1 (απόδοση 1.75), 17:00
  • Ανζέ - Λανς: 2 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ