ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Το λογικό 1.70 της Άρσεναλ και τα Over 2,5 της Λιντς

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Λέστερ για την Premier League | 13 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Λέστερ για την Premier League | 13 Μαρτίου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Η ευκαιρία της Αρσεναλ για άμεση επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ντεφορμέ Μπράιτον και η Λιντς, που έχει τα περισσότερα Over 2,5 στην Premier League.

Η Αρσεναλ μετά από πέντε σερί διπλά, πήρε ένα καλό μάθημα στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας. Έχασε με 3-0 τη Δευτέρα στο Selhurst Park και σίγουρα δέχθηκε ένα γερό ταρακούνημα, πάνω που έμοιαζε το ξεκάθαρο φαβορί για την τετράδα στην Premier League, έναντι των Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το θετικό για τους "κανονιέρηδες" είναι ότι επόμενος αντίπαλός τους είναι η... άκαπνη Μπράιτον, άρα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, σβήνοντας την ανορθογραφία της προηγούμενης αγωνιστικής (17:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Αρσεναλ - Μπράιτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπράιτον είναι από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Αγνοεί τη νίκη επτά αγωνιστικές (0-1-6) και έχει κερδίσει μόνο τη Γουότφορντ στα τελευταία 11 παιχνίδια της, στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη. Το προηγούμενο Σάββατο, οι "γλάροι" έκαναν 31 τελικές και όμως έμειναν στο 0-0 εντός έδρας με την ουραγό Νόριτς, αφού κατάφεραν να χάσουν μέχρι και πέναλτι με τον Μοπέ. Η ομάδα του Πότερ είναι πραγματικά τσακωμένη με το γκολ, έχοντας σημειώσει μόνο ένα στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της.

Η Άρσεναλ με ομάδες του χεριού της τα καταφέρνει συνήθως καλά. Εχει ρεκόρ 10-4-0 στα τελευταία 14 ματς στο Emirates με αντιπάλους που είναι κάτω από αυτήν στη βαθμολογία. Ειδικά, κόντρα στην Μπράιτον, έχει απολογισμό 7-2-1 μέσα στο Λονδίνο.

Με δεδομένο λοιπόν το επιθετικό πρόβλημα της Μπράιτον, αλλά και το γεγονός ότι βαθμολογικά δεν αισθάνεται καμία πίεση, ευρισκόμενη στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, ο άσος στο 1.70 μοιάζει λογική επιλογή.

Γουότφορντ - Λιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Γουότφορντ υποδέχεται τη Λιντς (17:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) σε ένα σημαντικό ματς για τη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Ρόι Χόγκσον είναι στην προτελευταία θέση, αλλά απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 17η, συνεπώς όσο ζει ελπίζει.

Η Λιντς από την άλλη, πήρε ανάσες μετά την αλλαγή προπονητή. Με τον Τζέσι Μαρς πλέον στον πάγκο της, έχει αρχίσει να βρίσκει τον βηματισμό της και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια μάζεψε επτά βαθμούς, που την έφεραν στο +6 από τη 18η θέση.

Η Γουότφορντ έρχεται από τη λογική ήττα με 2-0 στο Anfield κόντρα στη Λίβερπουλ. Η εμφάνισή της πάντως ήταν αξιοπρεπής και έστειλε θετικά μηνύματα εν όψει της τελικής ευθείας.

Το πρόβλημα βέβαια για τις "σφήκες" είναι ότι δεν μπορούν με τίποτα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Εχουν υποστεί φέτος 11 ήττες στο Vicarage Road, μετρώντας οχτώ διαδοχικές! Είναι επίσης εντυπωσιακό, ότι η Γουότφορντ δέχεται σταθερά, τουλάχιστον ένα γκολ, στα τελευταία 19 παιχνίδια της εντός έδρας στην Premier League.

Απέναντι σε αυτήν την άμυνα, η ποιοτική μεσοεπιθετικά Λιντς, θα βρει σίγουρα φάσεις για να σκοράρει με την τετράδα Ραφίνια, Ροντρίγκο, Χάρισον και Τζέιμς. Την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Σαουθάμπτον, τα "παγώνια" έπαιξαν με εκπληκτική ένταση για ένα ημίχρονο, δημιούργησαν πολλές φάσεις και το ματς στο πρώτο 45λεπτο φώναζε ότι το γκολ έρχεται. Όντως, η Λιντς σκόραρε στο 29', ωστόσο ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με απευθείας φάουλ (49') και τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο under 2,5 της Λιντς στα τελευταία δέκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Μετράει 9 Over 2,5 στις 12 προηγούμενες αγωνιστικές και έχει τα περισσότερα στην κατηγορία με 20. Η Γουότφορντ πλέον δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με τις ισοπαλίες. Θα βγει μπροστά για να κυνηγήσει τη νίκη, αλλά με την άμυνα που έχει, αναπόφευκτα θα αφήσει κενά. Στο 1.80 να μπουν πάνω από δύο τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Μπράιτον: 1 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Γουότφορντ – Λιντς: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ