BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Τα γκολ στο Ολντ Τράφορντ και το ρίσκο της Βίλα

Ο Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νιούκαστλ σε φιλική αναμέτρηση, Φιλαδέλφεια | Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Ο Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νιούκαστλ σε φιλική αναμέτρηση, Φιλαδέλφεια | Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 © 2023/CHRIS SZAGOLA/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Αγγλίας, εκεί όπου έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική και ενδιαφέροντα σημεία.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τις 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού έφτασαν οι Βίλενς, με την επίθεση τους να πετυχαίνει σταθερά δύο τέρματα σε αυτούς τους αγώνες. Παράλληλα, όμως, η ομάδα του Ουνάι Έμερι αποτελεί μαζί με τη Λίβερπουλ τις μοναδικές της κατηγορίες που έχουν το απόλυτο εντός έδρας (6/6 η Βίλα, 7/7 η ομάδα του Κλοπ). Πολλά είναι τα δικαιώματα που δίνει φέτος η Μάντσεστερ Σίτι με την ανασταλτική της εικόνα, έχοντας ως αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη στην πρόσφατη τριάδα αναμετρήσεων της στο πρωτάθλημα (0-3-0). Παράλληλα, εκτός έδρας έχει κερδίσει μόλις σε 1 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (1-1-2).

Το σύνολο του Έμερι εντυπωσιάζει με την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο τη φετινή σεζόν και ειδικά εντός έδρας αντλεί τρομερή δυναμική με τις εμφανίσεις του να είναι αψεγάδιαστες. Η Σίτι δείχνει πως δεν είναι άτρωτη και εκτός έδρας σταθερά δίνει δικαιώματα Με το όποιο ρίσκο, θα πάμε στον άσο σε απόδοση 4,00.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της βραδιάς ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Οι κόκκινοι διάβολοι δείχνουν το ίδιο μέτριο πρόσωπο και μετά τη διακοπή των Εθνικών, με τον απολογισμό της να είναι στο 1-1-1 ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Ταυτόχρονα, το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα τεταμένο ανάμεσα στον Ολλανδό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του, γεγονός που δε βοηθά την όλη κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 επί της Μπράιτον, σε ένα ματς που μάλιστα αγωνίστηκε με λιγότερο παίκτη για παραπάνω από ένα ημίχρονο. Έβγαλε χαρακτήρα το σύνολο του Ποτσετίνο και ανέκτησε και ψυχολογία μετά το βαρύ 4-1 από τη Νιουκάστλ.

Η Τσέλσι δημιουργεί σταθερά αρκετές φάσεις στα παιχνίδια της. Το ζήτημα είναι στα εκτός έδρας, όπου έχει δεχτεί γκολ και στις 3 τελευταίες εξόδους της. Αντίστοιχα, η Γιουνάιτεντ μπροστά στο κοινό της έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα στις 5/7 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, μονάχα, όμως, σε 2 εξ αυτών κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε το Goal/Goal και over 2,5 σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: 1 (απόδοση 4.00), 22:15
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:15

Το ενδιαφέρον στο Νησί μεγαλώνει όλο και περισσότερο όσο πλησιάζει η Boxing Day και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά Premier League από όλους τους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ