XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Στροφή προς τα πάνω δείχνουν τα xGoals της Μπέρνλι

Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Turf Moor
Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπέρνλι έχει εξαπολύσει αντεπίθεση σωτηρίας και ψάχνει απόψε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά τις δύο κολλητές νίκες με Τότεναμ και Μπράιτον.

Η Μπέρνλι, παρότι βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν πανικοβλήθηκε. Αντίθετα, πάτησε το κουμπί της αντεπίθεσης και με δύο κολλητές νίκες καβάλησε τις Νόριτς και Γουότφορντ και πλέον βρίσκεται μόλις στο -2 από τη 17η Νιούκαστλ, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από τις "καρακάξες", που παίζουν απόψε στο Λονδίνο με την Μπρέντφορντ.

Ο ομάδα του Σον Ντάις, έχει μαζέψει εννιά βαθμούς στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, όταν στις πρώτες 17 είχε μόλις 11. Είναι φανερό, πως η Μπέρνλι έχει αρχίσει να εμφανίζει ξανά τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει εδώ και μία πενταετία στην Premier League, δηλαδή δύναμη, πάθος, σκληράδα και άμυνα για σεμινάριο.

Κρίσταλ Πάλας - Μπέρνλι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πόσο βελτιωμένη είναι η Μπέρνλι στα τελευταία ματς, φαίνεται και στα xGoals. Την Τετάρτη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, κέρδισε πεντακάθαρα με 1-0 την Τότεναμ με xGoals 1,56-0,69! Είχε προηγηθεί το μεγάλο διπλό επί της Μπράιτον με 3-0, όπου και πάλι η άμυνά της δούλεψε ρολόι όπως δείχνουν τα xGoals 0,45-0,82, ενώ ακόμη στην ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ, ήταν αρκετά ανταγωνιστική (xGoals 1,16-1,96) και θα μπορούσε να βρει ένα τέρμα.

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, στα τελευταία τρία ματς δεν έχει πιάσει καν τη μονάδα στα xGoals. Πλασματικό το 4-1 της Τετάρτης επί της Γουότφορντ. Ο,τι έκανε μπροστά έγραφε γκολ, αφού κατάφερε να βάλει τέσσερα γκολ με 0,82 xGoals! Λίγα πράγματα επιθετικά και στο 0-1 από την Τσέλσι (xGoals 0,62-1,12). Παρόμοια εικόνα και στο 0-0 με την Μπρέντφορντ, όπου βάσει xGoals (1,98-0,50) έπρεπε να χάσει.

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε, πως η Μπέρνλι έχει ξεκάθαρα κάνει αγωνιστική στροφή προς τα πάνω και απόψε στο Selhurst Park είναι ικανή να πάρει τουλάχιστον τον πόντο (17:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Άλλωστε, την προηγούμενη διετία, είχε φύγει νικήτρια με 3-0 και 1-0 από το συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ από το 2014/15 το ρεκόρ της εκτός έδρας με την Πάλας είναι θετικό (3-1-2).

Με δεδομένο ότι το διπλό παίζει σε τιμές άνω του 4.00, μπορούμε να πάρουμε εύκολα και την κάλυψη της ισοπαλίας, με τη διπλή ευκαιρία να εντοπίζεται στο 1.85-1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι: Χ2 (απόδοση 1.87), 17:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ