TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα τετραπλασιασμού

Ο Ενές Ουνάλ πανηγυρίζει γκολ της Χετάφε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ματς της La Liga | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ενές Ουνάλ πανηγυρίζει γκολ της Χετάφε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ματς της La Liga | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στην Premier League και τη La Liga.

Σημαντικό παιχνίδι για τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας της Premier League το Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ. Η Μπρέντφορντ προφανώς και είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρότζεκτ των τελευταίων ετών στην Αγγλία, το θέμα είναι όμως πως η ομάδα του Φρανκ είναι σε κακό φεγγάρι και τρέχει σερί 0-1-6, το χειρότερο από τη στιγμή που ανέβηκε στην Premier League. Όσο υγιής κι αν είναι ένας οργανισμός όπως είναι αυτός της Μπρέντφορντ, όσο και να μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο σερί, σίγουρα υπάρχει πίεση και στο μυαλό όλων είναι φυσικό να υπάρχει και ο υποβιβασμός.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Η Νιούκαστλ έχει πάρει τα πάνω της. Ο Χάουι και πρωτίστως η μεταγραφική ενίσχυση την έχουν μεταμορφώσει και με σερί 3-3-0 έχει ανέβει μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι πολύ καθοριστικό το συγκεκριμένο (17:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), με ενδεχόμενη νίκη και με δεδομένο το ότι η Έβερτον που είναι ακριβώς από πάνω της αντιμετωπίζει τη Μάν. Σίτι, θα μπορούσε να καβαλήσει στον πίνακα ταυτόχρονα δυο ομάδες και να τους μεταφέρει επιπλέον άγχος. Το 2 DNB της Νιούκαστλ παίζει στο 2.20+.

Προγνωστικά Ισπανία: Άλλη ομάδα με τον Κίκε Φλόρες η Χετάφε

H Χετάφε, που τις τελευταίες σεζόν είχε καταφέρει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της La Liga, ξεκίνησε δραματικά φέτος και στις αρχές Οκτωβρίου η διοίκησή της αποφάσισε να παίξει το χαρτί της αλλαγής προπονητή, με τον Κίκε Σάντσες Φλόρες να αναλαμβάνει για τρίτη φορά στην καριέρα του τους Azulones. Η μεταμόρφωση ήταν άμεση και εμφανής. Η Χετάφε ξεκίνησε τη σεζόν με ρεκόρ 0-1-8 (!), αλλά από κει και πέρα, με τον Φλόρες στον πάγκο, το ρεκόρ της είναι 6-7-4. Ειδικά στα εντός έδρας η Χετάφε του Φλόρες είναι πρακτικά αχτύπητη, με ρεκόρ 6-1-1, όπου η μοναδική ήττα της ήταν το 0-3 από τη Θέλτα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του 57χρονου Μαδριλένου τεχνικού και η ισοπαλία το 0-0 με την Αθλέτικ Μπιμπλάο.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Η Χετάφε μέσα στο "Αλφόνσο Πέρες" νίκησε όποια μικρομεσαία βρήκε στον δρόμο της (Κάδιθ, Οσασούνα, Γρανάδα, Λεβάντε), ενώ βέβαια το χάιλαϊτ ήταν το 1-0 επί της Ρεάλ.

Έτσι, η ουραγός του Οκτωβρίου είναι πλέον στη 15η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ανοίξει τη διαφορά από τον υποβιβασμό στο +6. Και σήμερα έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από την ουρά και να αποδείξει ξανά ότι, ως ομάδα, δεν έχει σχέση με αυτές που μάχονται για την παραμονή τους. Την Αλαβές φιλοξενεί σήμερα η Χετάφε (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), μια Αλαβές που βρίσκεται στη 19η θέση και εντός υποβιβασμού και η οποία εκτός έδρας χάνεται, μετρώντας έξι σερί ήττες και ένα από τα χειρότερα ρεκόρ της κατηγορίας (1-2-9).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ - Νιούκαστλ: 2 DNB (απόδοση: 2.22), 17:00
  • Χετάφε – Αλαβές: 1 (απόδοση: 1.93), 17:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ