TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Στενεύουν τα περιθώρια για την Άρσεναλ

Ο Ντέκλαν Ράις με τη φανέλ της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα | 14 Απριλίου 2024
Ο Ντέκλαν Ράις με τη φανέλ της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα | 14 Απριλίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Παιχνίδι με επιλογές σε απόδοση 2.05 και 3.25 κάνει από το βραδινό πρόγραμμα ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η χρονιά τίθεται συνολικά σε κίνδυνο για την Άρσεναλ. Στο πρωτάθλημα οδυνηρό 0-2 στο Λονδίνο από την Άστον Βίλα, το οποίο την έριξε στην δεύτερη θέση και στο -2 από την Σίτι και αμέσως μετά αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, από την προβληματική τη φετινή σεζόν, Μπάγερν. Ναι, υπάρχουν και οι κακές μέρες, όλα μπορούν να συμβούν, το ανησυχητικό για τους Κανονιέρηδες είναι η εικόνα κούρασης, για την οποία φέρει ευθύνη και ο Αρτέτα, καθώς εμπιστεύεται διαρκώς τους ίδιους παίκτες, δεν ανοίγει το ροτέισον και η σεζόν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Θα φανεί σήμερα αν πρόκειται για κάτι που έτυχε ή όντως είναι άλυτο πρόβλημα, δοκιμάζεται στην έδρα της Γουλβς, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές και ουσιαστικό κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν δεν έχει.

Πόσα λάθη να κάνει ακόμη η Νάπολι;

Οριακές καταστάσεις και στο καμπιονάτο, η Έμπολι ηττήθηκε από την Λέτσε την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, η πίεση επέστρεψε για τα καλά. Υποδέχεται την Νάπολι, η οποία είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, την δεύτερη εκδοχή επιβεβαίωσε στο 2-2 κόντρα στην Φροζινόνε, αμυντικά έγιναν… εγκλήματα. Δέχεται πανεύκολα γκολ, 10 ματς με τον Καλτσόνα στον πάγκο, δεν κράτησε το μηδέν, σε κανένα! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, η νίκη στο Καστελάνι είναι επιτακτική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο σημείο που βρισκόμαστε τα περιθώρια στενεύουν για την Άρσεναλ, πρέπει να φύγει με τη νίκη από το Μολινιού, μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στην Γουλβς, η οποία φαίνεται να έχει χαλαρώσει αρκετά. Το «διπλό» προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, επιλέγω 2-3 γκολ, το 2.05 είναι ικανοποιητικό.

Τα λάθη είναι πολλά για την Νάπολι, αλλά δεν είναι και για να μείνει εκτός Ευρώπης, έχει τρομερή ποιότητα επιθετικά, η τριάδα Πολιτάνο, Οσίμχεν, Κβαρατσκέλια μπορεί να το πάρει πάνω της και να καλύψει και τις αμυντικές ανορθογραφίες. Επιλέγω 2 & Goal/Goal στο 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Νάπολι: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:00
  • Γουλβς - Άρσεναλ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ