TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Στα πρόθυρα του βραχυκυκλώματος η Μπρίστολ Σίτι

Ο Νάιτζελ Πίρσον στον πάγκο της Λέστερ σε αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο για την Premier League
Ο Νάιτζελ Πίρσον © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Δυνατή μονομαχία στο Άστον Γκέιτ για την Championship με την Μπρίστολ Σίτι να φιλοξενεί την Πρέστον σε μια αναμέτρηση που παρατηρείται πίεση στο διπλό. Ποντάρισμα στο 2.93.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Championship Αγγλίας η Μπρίστολ Σίτι φιλοξενεί την Πρέστον στο Άστον Γκέιτ (21:45 LIVE από το SPORT24 ). Από τις δυνατές αναμετρήσεις της κατηγορίας, αλλά απόψε τίθενται αντιμέτωπες σε μια φάση που η φόρμα τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η Μπρίστολ Σίτι δεν είναι στα καλά της, δείχνει να βρίσκεται στο σημείο εκείνο που θα πέσει η απόδοσή της και θα κάνει συνηθισμένο ντεφορμάρισμά της. Το παθαίνει κάθε χρόνο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρόθυρα του βραχυκυκλώματος. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 3-0 στο Μπέρμιγχαμ από την ομώνυμη ομάδα καταγράφοντας άθλια εμφάνιση και δίχως να πείσει με την εικόνα της στο χορτάρι. Το 3-0 τα λέει όλα. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που δεν σκοράρει, με τον Νάιτζελ Πίρσον να είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος, ο οποίος πάντως δεν… παρέλειψε να τα χώσει στους παίκτες του.

Η Πρέστον ξεκίνησε αρκετά συντηρητικά το πρωτάθλημα, με βασικό στόχο το μηδέν στην άμυνα, αυτή είναι εξάλλου διαχρονικά η φιλοσοφία της δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι αυτό. Μετά από το νωθρά ξεκίνημα δείχνει ξεκάθαρα στο ανέβασμα. Παίζει με αυτοπεποίθηση, έχει αποκτήσει ηθικό και αυτό της βγαίνει και στο χορτάρι. Μετά από το 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ εντός έδρας, που έκανε γεμάτη εμφάνιση και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα έκανε τη νίκη αγωνιστικής το Σάββατο. Σ’ ένα χορταστικό ματς κέρδισε 3-2 εκτός έδρας τη Νόριτς βάζοντας STOP στα Καναρίνια που στοχεύουν φουλ στο πρωτάθλημα, όχι απλώς στην άνοδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παρατηρείται πίεση στο διπλό της Πρέστον, αλλά παραμένει αουτσάιντερ. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα, όπως και το κλίμα στις δύο ομάδες. Στο 2.93 το διπλό αξίζει το ρίσκο, αφού η Μπρίστολ Σίτι, όσο μαχητική και αξιόλογη ομάδα είναι αυτή τη στιγμή είναι σε κακό φεγγάρι, την ώρα που στη φιλοξενούμενη έβγαλαν μεγάλο διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρίστολ Σίτι - Πρέστον: 2 (απόδοση 2.93), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ