ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Ψάχνει νίκη η επιβίωσης η Μπέρνλι

Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Turf Moor
Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπέρνλι δίνει απόψε το πρώτο της εντός έδρας ματς, χωρίς τον Σον Ντάις στον πάγκο, έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια και ψάχνει μία νίκη επιβίωσης κόντρα στην άνετη βαθμολογικά Σαουθάμπτον.

Η Μπέρνλι υποδέχεται απόψε στο Turf Moor τη Σαουθάμπτον σε μία κρίσιμη αναμέτρηση για την παραμονή της (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι Clarets βρίσκονται στο -4 από τη 17η Έβερτον και χρειάζονται απόψε οπωσδήποτε τη νίκη για να έρθουν σε απόσταση βολής από τα "ζαχαρωτά".

Φυσικά, την ειδησεογραφία της Μπέρνλι, μονοπωλεί η απομάκρυνση από τον πάγκο του Σον Ντάις. Ο εμβληματικός τεχνικός των Clarets καθοδηγούσε την ομάδα επί δέκα συναπτά έτη. Υπό τις οδηγίες του, η Μπέρνλι από ένα μικρομεσαίο μέγεθος της Football League, εξελίχθηκε σε μόνιμο μέλος της Premier League, φτάνοντας το 2018/19 μέχρι τα προκριματικά του Europa League, όπου αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη και αναπόφευκτα προκάλεσε έκπληξη και έντονες αμφιβολίες για το αν τελικά είναι για το καλό της ομάδας. Στην Μπέρνλι πάντως, επέλεξαν να παίξουν το συγκεκριμένο χαρτί, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν στο τέλος να σώσουν την κατηγορία.

Μπέρνλι - Σαουθάμπτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα πρώτα μηνύματα μετά την αλλαγή σελίδας ήταν θετικά, αφού η Μπέρνλι πήρε ισοπαλία 1-1 από την ισχυρή φέτος Γουέστ Χαμ μέσα στο Λονδίνο. Είχε μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χαμένο πέναλτι με τον Κορνέ για να προηγηθεί με 2-0. Στο δεύτερο μέρος λογικά πιέστηκε και ισοφαρίστηκε, έδειξε πάντως πως παραμένει ζωντανή.

Απόψε, η Μπέρνλι θα τα βάλει με τη Σαουθάμπτον, η οποία έπειτα από ένα αρνητικό σερί με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες (οι δύο πολύ βαριές, 4-0 από τη Βίλα και 6-0 από την Τσέλσι), πήρε ανάσα, κερδίζοντας 1-0 την Άρσεναλ. Η εμφάνισή της βέβαια, δεν ήταν κάτι το σπουδαίο. Επικράτησε με xGoals 1,04-1,35 και κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακά της, Φρέιζερ Φόστερ.

Το σημερινό ματς για την Μπέρνλι είναι ασφαλώς πολύ ξεχωριστό, καθώς είναι το πρώτο στο Turf Moor χωρίς τον Ντάις στον πάγκο, μετά από τον Οκτώβριο του 2012 (τότε έπαιζε ακόμη στην Championship). Με υπηρεσιακό τον Μάικ Τζάκσον, οι Clarets καλούνται να επιβεβαιώσουν ότι έχουν τον τρόπο να επιπλέουν στα δύσκολα και μπορούν να φτάσουν σε μία νίκη επιβίωσης απέναντι σε έναν αρκετά soft αντίπαλο. Λογικό, ότι το σετ γύρισε τούμπα και ο άσος από το 2.90-2.95 πέρασε σε ρόλο φαβορί. Εξακολουθεί ωστόσο να έχει ενδιαφέρον στο 2.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι – Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 2.65), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ