ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Προβληματίζει η Λίβερπουλ, ευκαιρία για τη Γουλβς

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ - Λιντς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ - Λιντς © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον επαναληπτικό του κυπέλλου ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λίβερπουλ.

Το αποψινό πρόγραμμα στο FA Cup περιλαμβάνει έξι επαναληπτικές αναμετρήσεις για τον τρίτο γύρο. Ασφαλώς, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λίβερπουλ (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2 στο Anfield στις 7 Ιανουαρίου και απόψε θα λύσουν τις διαφορές τους στο Molineux.

Για τη Λίβερπουλ αυτός ο επαναληπτικός είναι ένας επιπρόσθετος πονοκέφαλος, δεδομένου ότι ακολουθεί και το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Τσέλσι για την Premier League το ερχόμενο Σάββατο. Τα προηγούμενα χρόνια, ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεγε πολλές φορές να κάνει ολικό φρεσκάρισμα στους κυπελλικούς θεσμούς. Φέτος όμως, δεν έχει αυτή την ευχέρεια. Αφενός, διότι στην κατάσταση που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική περίοδο οι Reds δεν έχουν κανένα περιθώριο να σνομπάρουν διοργανώσεις, αφετέρου γιατί η ομάδα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από σημαντικές απουσίες.

Για τη Λίβερπουλ, η οποία πέρυσι κατέκτησε το FA Cup, είναι σημαντικό να βρει ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας και να συνεχίσει στον τέταρτο γύρο, έστω κι αν εκεί θα συναντήσει την Μπράιτον, από την οποία συνετρίβη με 3-0 το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Οι μπουκ αναμενόμενα δίνουν φαβορί στο 1.50 για την πρόκριση την ομάδα του Κλοπ, ωστόσο η αγωνιστική της εικόνα μετά την αλλαγή του χρόνου είναι απογοητευτική. Οι δύο βαριές ήττες στην Premier League από Μπρέντφορντ και Μπράιτον την έχουν αφήσει στην ένατη θέση και στο -10 από την πρώτη τετράδα. Οι Reds έχουν δεχθεί οκτώ γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια τους και έχουν γνωρίσει ήδη τρεις ήττες σε έξι συνολικά ματς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Λίβερπουλ μοιάζει σαν να έχει χάσει παντελώς τη σπίθα της. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έπαιζε σε υψηλή ένταση και έπνιγε τον αντίπαλό της με το πρέσινγκ που ασκούσε. Είναι προφανές πως υπάρχει πρόβλημα τόσο σωματικό όσο και πνευματικό. Παίζει μία ταχύτητα κάτω από το συνηθισμένο και φαίνεται ότι της λείπει ενέργεια.

Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο παράγοντας των απουσιών. Η Λίβερπουλ ναι μεν απέκτησε τον Κόντι Χάκπο (έπαιξε στο κύπελλο με τη Γουλβς και στο πρωτάθλημα με την Μπράιτον), ωστόσο ο Ολλανδός είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί από το επίπεδο της Eredivisie στην Premier League.

Την ίδια στιγμή, ο Κλοπ είναι αναγκασμένος να παίζει με βασικό τον Τσαμπερλέιν, αφού είναι σταθερά εκτός οι Ζότα και Λουίς Ντίας, τραυματίστηκε επίσης ο Φιρμίνιο και δίνεται αμφίβολος ο Ντάργουιν Νούνιες, που έλειψε από το ματς στο Μπράιτον.

Συν τοις άλλοις, ήρθε και ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ για να επιβαρύνει την κατάσταση και στην άμυνα, όπου η Λίβερπουλ έχει κρατήσει το μηδέν μόνο κόντρα στην Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ, στα εννιά προηγούμενα επίσημα παιχνίδια της!

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Γουλβς για το κύπελλο, η Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ από μία ομάδα που σε 24 επίσημα ματς, έχει πετύχει πάνω από ένα τέρμα μόλις πέντε φορές. Από αυτές, οι δύο είναι κόντρα σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών (Πρέστον, Τζίλιγχαμ) και μία απέναντι στην απογοητευτική Έβερτον.

Μάλιστα, η Γουλβς στο Anfield βρήκε και τρίτο τέρμα (δεν το έχει κάνει σε κανένα ματς φέτος), ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία φάση όπου ο VAR δεν μπόρεσε να επέμβει, διότι δεν υπήρχε στην τηλεοπτική κάλυψη πλάνο του παίκτη, που υπέδειξε ως εκτεθειμένο ο βοηθός διαιτητή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Και όλα αυτά, με τον Χουλέν Λοπετέγκι να κάνει οκτώ αλλαγές στο πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ. Είναι πασιφανές, πως η Γουλβς έχει βελτιωθεί αισθητά με τον Βάσκο τεχνικό στον πάγκο της. Σε επτά παιχνίδια με αυτόν στον τιμόνι, έχει ρεκόρ 3-3-1, χάνοντας μόνο από τη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εξάλλου, η Γουλβς το Σάββατο, κέρδισε με 1-0 εντός έδρας το κρίσιμο "εξάποντο" με τη Γουέστ Χαμ και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Το σημαντικό είναι ότι τα κατάφερε χωρίς να απειληθεί καθόλου, αφού δεν επέτρεψε ούτε μία καθαρή φάση στους Λονδρέζους.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε τη Γουλβς, που έχει αρχίσει να βρίσκει πατήματα και αυτοπεποίθηση με τον Λοπετέγκι και από την άλλη τη Λίβερπουλ, η οποία μάλλον βρίσκεται στο χειρότερό της σημείο επί ημερών Κλοπ. Καθόλου παράξενο συνεπώς, ότι ο άσος ενώ άνοιξε στο 5.00 έχει πλέον υποχωρήσει στο 3.50-3.60 στις περισσότερες εταιρίες.

Το ενδεχόμενο, η Γουλβς να μη χάσει στην κανονική διάρκεια (1Χ διπλή ευκαιρία), προσφέρεται κοντά στο 1.85. Αν πάρουμε και το Under 3,5 φτάνουμε στο 2.40, δηλαδή κοντά στις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για την πρόκριση των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν τη χειρότερη επίθεση (12 γκολ) στην Premier League και μετρούν φέτος 21/24 Under 3,5! Υπενθυμίζεται, ότι η Γουλβς έχει αποκλείσει δύο φορές στο κύπελλο τη Λίβερπουλ την προηγούμενη εξαετία. Το 2017, την είχε κερδίσει με 2-1 μέσα στο Anfield και το 2019 με το ίδιο σκορ εντός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Λίβερπουλ: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 2.40), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ