TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Υποχωρεί ο άσος της Σοσιεδάδ, ικανή για το νταμπλ η Νάπολι

Ο άσος της Νάπολι Τζιάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρέιντζερς για το Champions League 2022/23
Ο άσος της Νάπολι Τζιάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρέιντζερς για το Champions League 2022/23 © 2022 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε ξανά ταμείο την Κυριακή με τριάδα (Νις, Αταλάντα, Ρόμα) σε απόδοση 4.60 και απόψε επιστρέφει ποντάροντας στο ισπανικό και το ιταλικό κύπελλο.

Για τη φάση των "16" του κυπέλλου Ισπανίας η Σοσιεδάδ, υποδέχεται σε μονό παιχνίδι την Μαγιόρκα. Οι Βάσκοι μετρούν στο πρωτάθλημα τέσσερις κολλητές νίκες, που τους ανέβασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μπήκαν σε πολύ καλή κατάσταση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Επικράτησαν διαδοχικά με 2-0 της Οσασούνα (1,17-0,47 xGoals), με 2-2 στην Αλμερία (0,49-2,10 xGoals) και με 3-1 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1,89-0,36 xGoals).

Σε άριστη φόρμα και με τρομερή παράδοση

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση η Σοσιεδάδ και ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ κυνηγά πάντα τη διάκριση στο κύπελλο και δεν πηγαίνει σε εκτεταμένο ροτέισον σε αυτά τα παιχνίδια. Εξάλλου, έχει τρομερή παράδοση η Σοσιεδάδ απέναντι στη Μαγιόρκα, την έχει κερδίσει εννιά συνεχόμενες φορές (20:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Ο άσος κινείται πτωτικά, από το 1.70 έχει κατρακυλήσει στο 1.55.

Ανοιχτός ο δρόμος για το νταμπλ

Δεν κρατιέται η Νάπολι! Αποδείχτηκε πως ούτε η διακοπή μπορεί να τη σταματήσει. Οι αμφιβολίες μετά την ήττα από την Ίντερ, στο πρώτο παιχνίδι μετά το Μουντιάλ έφυγαν μία και καλή. Έπειτα από το εύκολο πέρασμα με 2-0 από την έδρα της αδύναμης Σαμπντόρια, ήρθε το εντυπωσιακό 5-1 με τη Γιουβέντους.

Για τη φάση των "16" του κυπέλλου Ιταλίας, η Νάπολι υποδέχεται την Κρεμονέζε (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) κι αν περάσει στα προημιτελικά υποδέχεται τη Ρόμα. Ασφαλώς και ο πόθος είναι το πρωτάθλημα, όμως τώρα που βγάζει φωτιές η Νάπολι δεν θα πει όχι στο ενδεχόμενο να κατακτήσει το νταμπλ και ο δρόμος μέχρι τον τελικό είναι ανοιχτός.

Όπως είπαμε εντός με Κρεμονέζε, εντός με Ρόμα και διπλά παιχνίδια με το νικητή από το ζευγάρι Φιορεντίνα- Αταλάντα. Η Κρεμονέζε μετά την ήττα από τη Μόντσα αναγκάστηκε να απολύσει τον Αλβίνι καθώς η ομάδα στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε 18 παιχνίδια χωρίς νίκη. Την θέση του ανέλαβε ο Μπαλαρντίνι. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα: 1 (απόδοση 1.55), 20:00
  • Νάπολι - Κρεμονέζε: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ