ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Προκρίνεται στα ημιτελικά με Γκαρνάτσο η Γιουνάιτεντ

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει αφού σκόραρε
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει αφού σκόραρε © 2022 LEILA COKER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσάρλτον για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται απόψε την Τσάρλτον στο Ολντ Τράφορντ και ασφαλώς είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (22:00 Action 24, Live από το SPORT24). Η λονδρέζικη ομάδα είναι στη 12η θέση της League 1, βρίσκεται δηλαδή δύο κατηγορίες κάτω από την Premier League και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να απειλήσει τους “κόκκινους διαβόλους” μέσα στο Μάντσεστερ.

Για τη Γιουνάιτεντ βασικός στόχος είναι η τετράδα στο πρωτάθλημα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League. Με δεδομένο λοιπόν ότι ακολουθεί το Σάββατο, το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Σίτι, ο Έρικ Τεν Χαχ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον απόψε.

Συγκριτικά με το τελευταίο επίσημο ματς, όπου η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Έβερτον και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, αναμένονται το λιγότερο οκτώ αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Λογικά, θα μείνουν εκτός ενδεκάδας οι Ντε Χέα, Βαράν, Σο, Νταλότ, Κασεμίρο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ και Άντονι. Στη θέση τους πιθανότατα θα δούμε τους Χίτον, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαρτίνες, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Ελάνγκα και Γκαρνάτσο. Από εκεί και πέρα, λογικά θα διατηρήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα οι Μαρσιάλ, Ερικσεν και Μαλάσια.

Παρά το γεγονός, ότι ο Τεν Χαχ θα κατεβάσει εναλλακτική σύνθεση, η Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να αδιαφορήσει, διότι με μία νίκη επί της Τσάρλτον θα προκριθεί στα ημιτελικά και θα απέχει δύο βήματα από την κατάκτηση ενός τίτλου. Για τον Ολλανδό τεχνικό, το ενδεχόμενο να κερδίσει ένα τρόπαιο, στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα 1.15 βέβαια του άσου είναι προφανές ότι και δεν έχουν καμία στοιχηματική ουσία. Αντίθετα, το anytime του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, στο 3.00 είναι μία επιλογή, που αξίζει πολύ περισσότερο. Ο 18χρονος Αργεντινός είναι από τα νέα μεγάλα ταλέντα της Γιουνάιτεντ και ορισμένες κινήσεις του θυμίζουν λίγο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός είχε πρωτοπαίξει στους “κόκκινους διαβόλους”. Άλλωστε, ο Γκαρνάτσο δεν έχει κρύψει ότι ο Κριστιάνο είναι το είδωλό του.

Ο νεαρός εξτρέμ, το 2020/21 πέτυχε επτά γκολ σε 17 συμμετοχές στην Premier League U18, όταν ήταν ακόμη 16 ετών. Την επόμενη σεζόν, σε ηλικία 17 ετών, είχε τέσσερα γκολ σε 12 συμμετοχές στην Premier League 2 και επτά γκολ σε έξι αγώνες στο Youth Cup. Φέτος είναι σταθερό μέλος της πρώτης ομάδας και έχει ήδη βρει δίχτυα δύο φορές. Μία στο Europa League, όπου πέτυχε το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ στο Σαν Σεμπαστιάν, επί της Σοσιεδάδ και άλλη μία στη νίκη στο Λονδίνο, επί της Φούλαμ για την Premier League. Διόλου απίθανο να... τριτώσει το καλό απόψε κόντρα στην Τσάρλτον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσάρλτον: Γκαρνάτσο Anytime (απόδοση 3.00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ