TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Φλίτγουντ, ντεφορμέ η Πλίμουθ

Ο Άλεξ Κερνς τερματοφύλακας της Φλίτγουντ Τάουν σε αναμέτρηση στο Χάιμπουρι κόντρα στην Έβερτον για το Λιγκ Καπ
Ο Άλεξ Κερνς τερματοφύλακας της Φλίτγουντ Τάουν © 2022 ALEX LIVESEY/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στο Χάιμπουρι η Φλίτγουντ Τάουν φιλοξενεί την Πλίμουθ για την 27η αγωνιστική της League One σε μια προσπάθεια που κάνει για να ανέβει. Ποντάρισμα στο 2.49.

Φουλ δράση στο αγγλικό πρόγραμμα με αρκετές δυνατές αναμετρήσεις, ωστόσο σ’ αυτή που πέφτει το μεγαλύτερο βάρος είναι αυτή στο Χάιμπουρι. Φλίτγουντ Τάουν - Πλίμουθ (21:45 LIVE από το SPORT24) και σε μια αναμέτρηση που το σετ τιμών έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οριακές οι καταστάσεις στις αποδόσεις και πλέον φαβορί τιμάται η γηπεδούχος στο 2.49.

Η Πλίμουθ προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις, που δεν της βγήκαν όλα στο γήπεδο, η φυγή του Λόου από τον πάγκο της ομάδας δεν της έκανε καλό και αυτό σιγά σιγά βγαίνει στο χορτάρι. Η ομάδα από το Ντέβον προέρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ και την πρόκριση κόντρα στην Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας για το Κύπελλο την πήρε στην παράταση με 1-0. Έχει σπαταλήσει πολλές δυνάμεις τελευταία η Πλίμουθ, κάνει λάθη στην άμυνα και βγήκε εκτός εξάδας μετά από καιρό. Θα τσεκαριστούν την τελευταία στιγμή ο αρχισκόρερ Χάρντι και οι πολύτιμοι χαφ Χιούτον και Μέιορ.

Η Φλίτγουντ Τάουν έχει σταθεί αξιοπρεπής στα τελευταία ματς, μετά από δύο σερί νίκες, που η μία ήταν κόντρα στη δυνατή Ρόδεραμ που πάει φουλ για την απευθείας άνοδο, έχασε εκτός έδρας από την Τσάρλτον με 2-0. Ίσως άξιζε κάτι καλύτερο πάντως σ’ εκείνο το ματς. Απέχει στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Πλίμουθ δείχνει να κάνει κοιλιά τελευταία και να έχει χάσει τη διαύγειά της. Η Φλίτγουντ Τάουν παίζει με ενθουσιασμό, κάνει φάσεις, αλλά κάποιες δεν τις τελειώνει εύκολα. Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη στην οικοδέσποινα, που έτσι και αλλιώς αυτό το διάστημα αποπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Είναι πολύ στο ψάξιμο πρόσφατα η φιλοξενούμενη, που μετράει μόλις μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων στον δρόμο για το πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλίτγουντ Τάουν - Πλίμουθ: 1 (απόδοση 2.49), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ