ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Παιχνίδι με τα φαβορί στην Premier League

Ο Τζέιμς  Μάντισον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι
Ο Τζέιμς Μάντισον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Σε τρεις δόσεις εκτυλίσσεται η εμβόλιμη αγωνιστικής της Premier League και το σημερινό πρόγραμμα έχει τρεις αναμετρήσεις.

Αρχικά το Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι, που είναι και ιδιαίτερη αναμέτρηση αφού ο Γκουαρντιόλα έρχεται αντιμέτωπος με τον Κομπανί. Σταθερά σε ρόλο κυνηγού στο -5 η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και με ματς λιγότερο από τη Λίβερπουλ, αρκετά βολικό πάντως το πρόγραμμα της μέχρι και τα τέλη Φλεβάρη, οπότε στραβοπατήματα τέτοιας εμβέλειας όπως ένα ενδεχόμενο σημερινό, είναι απαγορευτικά. Εννέα διαδοχικές νίκες κόντρα στην Μπέρνλι και παράλληλα αήττητη στα 17 πιο πρόσφατα απέναντι της, τρέχει 31 ματς χωρίς ήττα στο γήπεδό της, ενώ πέρασαν 46 μεσοβδόμαδα παιχνίδια για το πρωτάθλημα από τότε που έχασε. Δεν πρόκειται να πάει σε μαζική άμυνα η Μπέρνλι, σίγουρα προσεκτικά αλλά είναι ομάδα που θέλει να παίζει σωστό ποδόσφαιρο κι αυτό μπορεί να δώσει ακόμη πιο ανοιχτό ματς κόντρα σε μια Μάντσεστερ Σίτι που στο Έτιχαντ σπανίως αμφισβητείται. Στο 1,95 το combo 1 & Over 3,5

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Σημαντικό παιχνίδι το Λίβερπουλ – Τσέλσι, πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ στο Λιγκ Καπ μεταξύ των δύο ομάδων. Πλέον, η Λίβερπουλ τρέχει 21-10-1 σε επίπεδο πρωταθλήματος, μόνο μια ήττα στα 63 τελευταία στο Άνφιλντ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ με νίκη, ο Κλοπ φτάνει τις 200 στο πρωτάθλημα, πιο γρήγορα από κάθε άλλο τεχνικό του κλαμπ (σε 318 αγώνες). Με 4 ήττες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας η Τσέλσι που ψάχνεται, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει και ιδιαίτερο ροτέισον – σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ- στο κύπελλο. Ωριμότητα, αποτελεσματικότητα και διάρκεια κλίνουν όλα στην πλευρά των Reds. Μαζί και η τρομερή εντός έδρας εικόνα της εδώ και πολύ καιρό, κάνουν φαβορί τον άσο στο 1.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπάρχει τέλος και το λονδρέζικο Τότεναμ – Μπρέντφορντ. Μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Μάντισον στην Τότεναμ, θα ανεβάσει κι άλλο τη δημιουργία στην ομάδα του, η οποία αυτού του βεληνεκούς τα εντός έδρας τα έχει του χεριού της φέτος. Μπορεί ο Τόνι να γύρισε στην Μπρέντφορντ, όμως συνολικά φέτος η ομάδα του δεν είναι στα καλύτερα της, Μια νίκη σε 10 εκτός σε όλες τις διοργανώσεις και όχι με τη φρεσκάδα των δυο περασμένων ετών. Ο άσος στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι: 1 & Over 3,5 (απόδοση 1.95), 21:30
  • Λίβερπουλ - Τσέλσι: 1 (απόδοση 1.60), 22:15
  • Τότεναμ - Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 1.70) 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ