TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Μέρα ισχυρής παράδοσης για την Αγγλία, η Boxing Day καθηλώνει

Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019
Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού από το εορταστικό μενού του Νησιού.

Χρόνια πολλά σε όλους, ελπίζω να κύλησε όμορφα το πρώτο... κύμα των γιορτών και να συνεχιστεί ακόμη πιο έντονα ενόψει Πρωτοχρονιάς. Στην Αγγλία η Boxing Day είναι μια μέρα με τεράστια παράδοση, όλοι είναι έξω διασκεδάζουν και φυσικά συνεχίζουν το πάρτι στο γήπεδο, πάμε κι εμείς να προσεγγίσουμε κάποιες αναμετρήσεις.

Εντυπωσιάζει η Μπόρνμουθ, θέλει να της... κόψει τον αέρα η Φούλαμ

Στα καλύτερά της η Μπόρνμουθ, τρέχει ένα εκπληκτικό για τα δεδομένα της σερί, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία ματς, έχει απομακρυνθεί για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ιραόλα έχει βρει το σχήμα που φέρνει τα αποτελέσματα, ο Σολάνκε είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση, έκανε χατ τρικ κόντρα στην Νότιγχαμ, έφθασε τα 11 γκολ σε 17 ματς, τόσα είχε βάλει στην Premier League σε 96 ματς!

Υπάρχει κλίμα ευφορίας στην ομάδα είναι λογικό, όλοι βλέπουν προς τα πάνω, το ρόστερ πάντως δεν είναι τόσο “γεμάτο”, θεωρώ πως θα υπάρξει μια διόρθωση στη συνέχεια. Δεν αποκλείω -κόντρα στο κύμα- να συμβεί αυτό σήμερα, τα κεράσια υποδέχονται την Φούλαμ, μια ομάδα η οποία αμέσως μετά την πρόκριση στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, ηττήθηκε στο Λονδίνο από την αδύναμη Μπέρνλι με 2-0.

Αν δούμε καθαρά την αγωνιστική απόδοση το λες και... μαγική εικόνα, η Φούλαμ είχε κλείσει τον αντίπαλο, τον πίεσε έχασε ευκαιρίες, αλλά σε μια ανύποπτη στιγμή δέχθηκε το 0-1 και όλα άλλαξαν. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, είναι και λίγο με τις μέρες της, παρουσιάζει μια αστάθεια, αλλά έχει καλή παράδοση σε Boxing Days με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες,

Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σημαντικές οι εξελίξεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Τζον Ράτκλιφ, ο πλουσιότερος Βρετανός, απέκτησε το 25% των μετοχών του συλλόγου, μια είδηση η οποία έφερε ένα.. αεράκι αισιοδοξίας σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο, που όμως αγωνιστικά βρίσκεται σε κρίση. Οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο θα φέρουν προφανώς γενικότερες διαφοροποιήσεις στη συνέχεια, στην παρούσα φάση αυτό που όλοι αναμένουν είναι μια αντίδραση από την ομάδα του Τεν Χαγκ, η οποία έχει να σκοράρει 380 λεπτά!

Η απόσταση από την τετράδα άνοιξε στους 8 βαθμούς, δεν το λες και.. χάος, αλλά με την τωρινή εικόνα των κόκκινων διαβόλων αδυνατείς να βρεις και τον τρόπο που θα καλυφθεί. Σήμερα φιλοξενεί την εκπληκτική Άστον Βίλα, η οποία μετράει 25 νίκες μέσα στο 2023, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι έχει καλύτερο ρεκόρ!

Η ομάδα του Έμερι αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με την Λίβερπουλ στην 2η θέση, στο -1 από την Άρσεναλ, η εικόνα της είναι ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Στηρίζεται κυρίως στην έδρα της, είχε 15 σερί νίκες, πριν την ισοπαλία με την Σέφιλντ, αλλά και μακριά από το Βίλα Παρκ στα 3 τελευταία ματς έχει 7 βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόρνμουθ έχει μομέντουμ, αλλά τα... κυβικά της είναι συγκεκριμένα, θεωρώ υπέρβαση και αφύσικο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Η Φούλαμ είναι πολλές φορές του ύψους και του βάθους, αλλά σε παιχνίδι που θα περιμένει της δίνω μεγάλη τύχη, πάμε με Χ2 & over 1.5.

Ματς δύσκολο για να βρεις σημείο το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα, η φόρμα δείχνει την ομάδα του Έμερι, αλλά από την άλλη έχουμε τις διοικητικές εξελίξεις που όπως και να έχει αλλάζουν λίγο την ψυχολογία στο Ολντ Τράφορντ, ενώ δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη την παράδοση, η Γιουνάιτεντ σε Boxing Days έχει 53 νίκες, τις περισσότερες από κάθε άλλη αγγλική ομάδα. Επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ - Φούλαμ: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.25), 17:00
  • Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ