ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με υπηρεσιακό η Κρίσταλ Πάλας, ξεφεύγει στο +8 η Αρσεναλ

Προγνωστικά Αγγλία: Με υπηρεσιακό η Κρίσταλ Πάλας, ξεφεύγει στο +8 η Αρσεναλ
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας, για την Premier League.

Το πρόγραμμα της Premier League περιλαμβάνει απόψε μόνο το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Κρίσταλ Πάλας (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Στους “αετούς” υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις την Παρασκευή, καθώς αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο Γάλλος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για την κάκιστη φόρμα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, έχοντας σε 11 ματς πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Πάλας σε αυτό το διάστημα έχει τη χειρότερη συγκομιδή στην κατηγορία, τη χειρότερη επίθεση (4 γκολ) και τις λιγότερες τελικές στο στόχο (26).

Επίσης, συμπλήρωσε 12 ήττες, όσες γνώρισε πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν. Ακόμη, δεν έχει ούτε μία νίκη φέτος σε 17 αγώνες με ομάδες από το πρώτο μισό της βαθμολογίας και τρέχει το χειρότερό της σερί από το 2016, όταν είχε φτάσει τα 14 διαδοχικά ματς δίχως τρίποντο.

Σήμερα, θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, ως υπηρεσιακός ο Πάντι ΜακΚάρθι, που ήταν επικεφαλής στην U21 του συλλόγου. Το θετικό για την Πάλας είναι πως έχει ένα μαξιλαράκι τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και το κυριότερο, έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού θα παίξει και με τις οκτώ ομάδες, που αυτή τη στιγμή είναι από κάτω της στη βαθμολογία.

Από την άλλη, η Αρσεναλ θέλει σήμερα να κάνει ακόμη ένα βήμα τίτλου. Οι "κανονιέρηδες" αν κερδίσουν θα πάνε τη διαφορά στο +8 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά θα μεταφέρουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους πρωταθλητές, οι οποίοι χθες απέκλεισαν εύκολα για το FA Cup την Μπέρνλι.

Την Πέμπτη, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αποχαιρέτισε το Europa League, αφού αποκλείστηκε μέσα στο Emirates από τη Σπόρτινγκ, στα πέναλτι. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε εκτεταμένο ροτέισον, όμως το γεγονός ότι το ματς πήγε στην παράταση, τον ανάγκασε τελικά να χρησιμοποιήσει όλους τους βασικούς του, οι οποίοι δεν απέφυγαν την επιβάρυνση. Συγκριτικά με το ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα επιστρέψουν απόψε στην 11αδα οι Γουάιτ, Σακά, Εντεγκαρντ, Τροσάρ και Πάρτεϊ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Αρσεναλ είναι ασφαλώς το καθαρό φαβορί σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1.30. Άλλωστε, μετράει πέντε διαδοχικές νίκες στην Premier League με γκολ 15-4. Αντίθετα, η Κρίσταλ Πάλας έχει έναν μήνα να σκοράρει στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε άσφαιρη στα τελευταία τέσσερα ματς με Λίβερπουλ (0-0), Αστον Βίλα (1-0), Μάντσεστερ Σίτι (1-0) και Μπράιτον (1-0)

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι η Πάλας δεν ηττήθηκε στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στο Emirates (1-3-0). Επίσης, μετά το βαρύ 0-4 από την Τότεναμ στις 4 Ιανουαρίου, δεν έχει εκτεθεί σε κανένα ματς. Στις δέκα αγωνιστικές που ακολούθησαν εμφάνισε εννιά Under 2,5 και 10/10 Under 3,5.

Είναι χαρακτηριστικό, πως κόντρα στη Σίτι λύγισε με ένα πέναλτι του Χάλαντ στο 78'. Αν λοιπόν συνυπολογίσουμε και την κόπωση της Αρσεναλ από το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης, μοιάζει λογική επιλογή ο άσος με Under 3,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.02), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ