ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με το πόδι στο γκάζι για ιστορική σεζόν η Νιουκάστλ

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Πού το πάει η Νιουκάστλ; Η ομάδα του Χάουι καταγράφει μια εκπληκτική πορεία φέτος στα γήπεδα της Premier League και αυτή τη φορά δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Η Νιουκάστλ συμπεριφέρεται και αγωνίζεται διαφορετικά από τις υπόλοιπες νεόπλουτες ομάδες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Έχει ένα φιλόδοξο τεχνικό στον πάγκο, που έχει αποδείξει ότι είναι ένας ικανός αρχιτέκτονας, λεφτά ναι μεν υπάρχουν, αλλά οι κινήσεις των Magpies έχουν λογική και βάση. Στόχος είναι η Ευρώπη για την επόμενη σεζόν, step by step που λένε και στο Νησί. Η ομάδα του Έντι Χάουι είναι εκπληκτική όμως ως τώρα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο +5 πέντε από την πέμπτη Τότεναμ και με ματς λιγότερο κιόλας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η μπάλα είναι χαμηλά, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ελκυστική εικόνα και πειθαρχία που παρουσιάζει η ομάδα του αγγλικού βορρά. Κέρδισε και τη Φούλαμ 1-0 λίγο πριν τη λήξη και δεν κατάφερε να λυγίσει, τα έδωσε όλα ως το τέλος. Με τούτα και με εκείνα οι Magpies πάνε για ιστορική επίδοση στην Premier League να καταγράψουν αήττητο 15 αγώνων (9-5-0 ως τώρα), ενώ ποτέ άλλοτε στην κατηγορία δεν μέτρησαν πέντε σερί ματς με μηδέν παθητικό. Αυτό οφείλεται και στον Πόουπ που κάνει και φέτος μια γεμάτη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Κρίσταλ Πάλας μετά από τρία ματς στη σειρά που έχασε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πήρε έναν πολύτιμο βαθμο. Με γκολάρα στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 1-1 το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα και αναθάρρησε. Απέδειξε για άλλη μια φορά πως πολλές φορές μπορεί να αντιδράσει μέσα στο παιχνίδι και ας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Το αποψινό ματς στο Λονδίνο (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24) εύκολο δεν το λες και ας διεξάγεται εντός έδρας. Δεν είναι μόνο η ορμή της φιλοξενούμενης αλλά το κόμπλεξ και η αρνητική παράδοση της Πάλας κόντρα στη σημερινή αντίπαλό της. Στα 11 τελευταία εντός έδρας σε επίπεδο Premier League έχει κερδίσει μόλις δύο φορές, τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα και πέντε φορές κέρδισε η Νιουκάστλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, η φιλοξενούμενη παίζει πιο ελκυστικά, παίρνει αποτελέσματα, είναι συμμαζεμένη στην οπισθοφυλακή της, η απουσία του Γκιμαράες μπροστά που μάλλον δεν θα παίξει σήμερα είναι σημαντική, αλλά λύσεις υπάρχουν. Είναι πιο φρέσκια η Νιουκάστλ, αφού δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα, ενώ η Πάλας έδωσε ένα έντονο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιέζει το διπλό, αλλά το 1.90 έχει λογική, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Υπάρχει φόρμα, παράδοση και κλίμα που οδηγούν προς τα δεξιά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ: 2 (απόδοση 1.90), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ