ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με οδηγό τον Σάκα η Αρσεναλ, αμφίρροπο ματς στο Μπράιτον

Προγνωστικά Αγγλία: Με οδηγό τον Σάκα η Αρσεναλ, αμφίρροπο ματς στο Μπράιτον
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από την Premier League.

Η Αρσεναλ έχει μαζέψει 69 βαθμούς σε 28 αγώνες, έχει δηλαδή ήδη ισοφαρίσει την περσινή συνολική συγκομιδή της και ενώ απομένουν ακόμη δέκα αγωνιστικές! Οι "κανονιέρηδες" μετρούν έξι διαδοχικές νίκες, που είναι το καλύτερο φετινό σερί της Premier League και αν κερδίσουν σήμερα και τη Λιντς (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) θα κάνουν επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο τους και για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2018.

Η Λιντς προέρχεται από δύο πολύ γεμάτα ματς, όπου μάζεψε τέσσερις βαθμούς. Πρώτα έφερε ισοπαλία 2-2 με την ισχυρή Μπράιτον εντός έδρας και εν συνεχεία κέρδισε με 4-2 εκτός έδρας τη Γουλβς. Κόντρα στην Αρσεναλ πάντως, έχει ρεκόρ 0-2-11 στις τελευταίες 13 συναντήσεις τους. Η Λιντς κέρδισε για τελευταία φορά σε επίπεδο Premier League στο Λονδίνο τους "κανονιέρηδες" το 2003, όταν ακόμη αυτοί έπαιζαν στο Χάιμπουρι.

Ο άσος είναι λογικά χαμηλά, στο 1.30 κατά μέσο όρο, ωστόσο μαζί με το anytime του φορμαρισμένου Σάκα, εκτοξεύεται στο 2.75. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος παίκτης φέτος στην Premier League που φτάνει σε διψήφιο αριθμό γκολ (12) και ασίστ (10). Ο Σάκα πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της Αρσεναλ στο Εμιρατς με την Κρίσταλ (4-1), ενώ σκόραρε και στο νικηφόρο 2-0 της εθνικής Αγγλίας με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro την περασμένη Κυριακή, στο Γουέμπλεϊ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παραμένουμε στο Λονδίνο, για την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Λέστερ (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι “αετοί” μετά την απόλυση του Πατρίκ Βιεϊρά επέλεξαν να εμπιστευτούν τον Ρόι Χόντγκσον, ο οποίος είχε καθοδηγήσει την ομάδα για σχεδόν τέσσερα χρόνια από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Μάιο του 2021. Στα 75 του χρόνια, ο μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους, μετά το σύντομο και αποτυχημένο πέρασμα στη Γουότφορντ, με στόχο ασφαλώς να κρατήσει τους Λονδρέζους στην κατηγορία.

Ο Χόντγκσον θα κάνει ντεμπούτο σήμερα σε ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο ματς, καθώς η Κρίσταλ Πάλας θα αντιμετωπίσει έναν άμεσο ανταγωνιστή της. Η Λέστερ είναι πολύ πιο παραγωγική ομάδα από την Πάλας και μεσοεπιθετικά είναι ξεκάθαρο ότι υπερέχει ποιοτικά. Αμυντικά ωστόσο, οι "αλεπούδες" δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το σύνολο του Μπρένταν Ρόρτζερς είναι η μοναδική ομάδα της Premier League μετά το Μουντιάλ, που δεν έχει ούτε ένα clean sheet. Σε 12 αγωνιστικές έχει δεχθεί 22 γκολ. Μάλιστα, και στα δέκα ματς του 2023 δέχθηκε πρώτη γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από την άλλη βέβαια, η Κρίσταλ Πάλας είναι 13 διαδοχικά επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη. Το συγκεκριμένο σερί είναι το χειρότερό της από το 1981! Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στους "αετούς" ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα, αφού θα κρατήσουν στο -2 τη Λέστερ.

Η διπλή ευκαιρία προσφέρεται στο 1.60 και μαζί με το Over 1,5 ξεπερνάει το 2.30. Την τελευταία τριετία, η Λέστερ δεν ηττήθηκε στο Σέλχαρστ Παρκ, φέρνοντας 0-2, 1-1 και 2-2.

Θεαματικό παιχνίδι αναμένεται στο Μπράιτον, εκεί όπου οι "γλάροι" περιμένουν την Μπρέντφορντ (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν, φιγουράρουν στην πρώτη οκτάδα και διεκδικούν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες έχουν επιθετική νοοτροπία και παίζουν χωρίς κανένα άγχος και πίεση.

Η Μπράιτον έχει χάσει μόνο ένα ματς μέσα στο 2013 (9-3-1). Η Μπρέντφορντ έχει ρεκόρ 7-7-1 στα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα! Όλα προμηνύουν μία πολύ αμφίρροπη μάχη, με γκολ εκατέρωθεν. Πολύ πιθανό να περάσει από το 1-1 το ματς. Αυτό συνέβη τέσσερις φορές στα έξι προηγούμενα ματς της Μπρέντφορντ στην Premier League. Στο 2.50 το anytime σκορ 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Λιντς: 1 & Σάκα Anytime (απόδοση 2.75), 17:00
  • Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.35), 17:00
  • Μπράιτον – Μπρέντφορντ: Anytime σκορ 1-1 (απόδοση 2.50), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ