TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Ματς για γερά νεύρα και γκολ στο Σάντερλαντ

Ο Τόνι Μόομπρεϊ ως τεχνικός της Μπλάκμπερν σε ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Τόνι Μόομπρεϊ στον πάγκο της Μπλάκμπερν © 2022 LEE SMITH/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Σάντερλαντ κοντράρεται με τη Σουόνσι στο Στάδιο του Φωτός για την 27η αγωνιστική στην Championship σ’ ένα ματς για γερά νεύρα. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές στο 1.74 και στο 2.05.

Φουλ δράση στα βρετανική γήπεδα, κλασικό Σάββατο με ματς σ’ όλη την άκρη και σ’ όλες τις κατηγορίες. Η φετινή Championship στην Αγγλία εξελίσσεται με συναρπαστικό τρόπο και δεν μπορεί να διακρίνει κάποιος μια ομάδα που θα σαρώσει ως το τέλος και θα προβιβαστεί απευθείας, ίσως η Μπέρνλι που είναι πρωτοπόρος, αλλά έχει και αυτή τα φεγγάρια της από εκεί που δεν το περιμένεις. Η μάχη για τα playoffs είναι ακόμα πιο έντονη. Ενδεικτικό το Σάντερλαντ - Σουόνσι στο Στάδιο του Φωτός. Στην όγδοη θέση η Σάντερλαντ, στο -1 από την έκτη Μίλγουολ που είναι η τελευταία που μπαίνει στα playoffs, στη 15η θέση η Σουόνσι με 3 βαθμούς λιγότερους πάντως από τις Μαυρόγατες.

Μετά κόπων και βασάνων μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου η Σάντερλαντ που κέρδισε τη Σρούσμπερι 2-1 εκτός έδρας σ’ ένα τρελό ματς που ίδρωσε και το γύρισε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Ακόμα και έτσι διατήρησε το θετικό σερί της και μετράει πέντε ματς αήττητη, τρέχει ρεκόρ 3-2-0 και όλα τα παιχνίδια έληξαν Goal/Goal. Κρατάει χαμηλά την μπάλα ο Μόουμπρεϊ που δεν είναι κανένας χθεσινός μάνατζερ.

Η Σουόνσι πότε είναι σε απόσταση αναπνοής από τα playoffs πότε πέφτει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Είχε ζόρικο πρόγραμμα τελευταία και τα πολλά πάνω κάτω δικαιολογούνται. Μετά την τεσσάρα κόντρα στη Γουότφορντ στην Ουαλία έχασε από την Μπέρνλι στο σπίτι της με 2-1 σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι που την πλήγωσε η άμυνά της. Στο Κύπελλο ήταν καλή για αρκετή ώρα στη ματσάρα με την Μπρίστολ Σίτι, προηγήθηκε, αλλά πιέστηκε κιόλας και κάπως έτσι το ματς έληξε 1-1 και επαναληπτικός είναι την Τρίτη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάντερλαντ είναι στα καλά της, έχει υπομονή στο παιχνίδι της, αλλά και πολλά μαζεμένα Goal/Goal. Η Σουόνσι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στο 1.74 το Goal/Goal μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο κέρδισε η Σουόνσι 2-1. Από εκεί και πέρα επειδή πολλά ματς των Κύκνων γίνονται ροντέο στο β’ μέρος και η Σάντερλαντ εντός έδρας δεν ρισκάρει από την αρχή το Χ στο ημίχρονο μπορεί να μπει στο παιχνίδι. 7/12 μετράει εντός έδρας η γηπεδούχος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντερλαντ - Σουόνσι: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.05), 17:00
  • Σάντερλαντ - Σουόνσι: Goal/Goal (απόδοση 1.74), 17:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ