ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Η Σίτι πατάει κορυφή και ο Ντε Μπρόινε γράφει ιστορία

Οι Κέβιν ντε Μπρόινε και Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ
Οι Κέβιν ντε Μπρόινε και Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ © 2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι στο Craven Cottage με τη Φούλαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης στο... υποτιθέμενο ντέρμπι τίτλου με την Άρσεναλ. Κέρδισε εμφατικά με 4-1 και πλέον είναι έτοιμη να κάνει την προσπέραση στους "κανονιέρηδες". Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να βρίσκεται ακόμη στο -2, έχει ωστόσο δύο ματς λιγότερα, επομένως κρατάει το πρωτάθλημα στα χέρια της και όλα δείχνουν ότι θα το κατακτήσει για πέμπτη φορά την τελευταία εξαετία.

Οι "πολίτες" παίζουν απόψε στο Λονδίνο με τη Φούλαμ και πολύ δύσκολα θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Σίτι αν κερδίσει θα πατήσει την κορυφή για πρώτη φορά μετά τις 17 Φεβρουαρίου! Βέβαια, για να φτάσει σε αυτό το σημείο έτρεξε προηγουμένως ένα εκπληκτικό σερί επτά νικών στο πρωτάθλημα, με γκολ 22-5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ό,τι αφορά στη Φούλαμ είναι φανερό πως έχει πια κατεβάσει ρυθμούς, έχοντας επιτύχει με χαρακτηριστική άνεση το στόχο της παραμονής. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετράει πέντε ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Επίσης δέχεται γκολ οκτώ σερί ματς και έχει χάσει και τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει φέτος με ομάδες από την πρώτη τετράδα, με συνολικά τέρματα 4-14.

Ειδικά κόντρα στη Σίτι, μετράει 13 διαδοχικές ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δεν έχει κρατήσει ποτέ το μηδέν σε 14 εντός έδρας παιχνίδια εναντίον της για το πρωτάθλημα.

Όπως αναμένονταν, το διπλό είναι γκράντε φαβορί και δεν ξεπερνάει το 1.25, επομένως μόνο με κάποιο Over μπορεί να αποκτήσει νόημα. Πιο ενδιαφέρουσα πάντως επιλογή είναι το σενάριο να δώσει ακόμη μία ασίστ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος άσος ήταν εκπληκτικός στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, καθώς είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Έφτασε έτσι τα επτά τέρματα και τις 18 τελικές πάσες σε 29 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει να δώσει και σήμερα μία ασίστ θα γράψει ιστορία αφού θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην Premier League, που κάνει κάτι τέτοιο σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Στο 2.25 η συγκεκριμένη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Ντε Μπρόινε +1 Ασίστ (απόδοση 2.25), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ