BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Η φορμαρισμένη Αστον Βίλα απειλεί το αήττητο της Γιουνάιτεντ

Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγυρίζουν το τέρμα του Όλι Γουότκινς
Οι παίκτες της Άστον Βίλα πανηγυρίζουν το τέρμα του Όλι Γουότκινς @ 2023 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στον Αστον Βίλα.

Πέντε ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Στο πακέτο των 16:00 η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται αναμφίβολα στο Old Trafford, εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Αστον Βίλα (16:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι στο +6 από την πέμπτη θέση κι έχουν και δύο ματς στο χέρι, επομένως κρατούν γερά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της ερχόμενης σεζόν. Ωστόσο, η σημερινή κόντρα με την Αστον Βίλα κρύβει αν μη τι άλλο πολλές παγίδες.

Το σύνολο του Ουνάι Έμερι είναι αήττητο 10 σερί αγωνιστικές (8-2-0) και προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ. Σε αυτό το διάστημα έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ και έχει επτά clean sheets. Επίσης, η Βίλα έχει βρει δίχτυα και στα 20 παιχνίδια της από τότε που ανέλαβε ο Ουνάι Έμερι, ενώ με τον Βάσκο τεχνικό είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο τη Γιουνάιτεντ με 3-1.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ έρχεται από το 2-2 στο Λονδίνο με την Τότεναμ, σε ένα ματς που προηγήθηκε με 2-0 στο πειστικό πρώτο ημίχρονο (7', 44'). Εν συνεχεία, είχε δοκάρι για το 3-1 μετά τη μείωση (56'), αλλά στο τέλος έδωσε δικαιώματα και επέτρεψε στα “σπιρούνια” να ισοφαρίσουν (79').

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ αγωνίστηκε την Πέμπτη με την Τότεναμ, δύο ημέρες μετά δηλαδή από το ματς της Άστον Βίλα με τη Φούλαμ, επομένως είναι εκ των πραγμάτων πιο επιβαρυμένη. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την περασμένη Κυριακή έπαιξε παράταση και πέναλτι για να αποκλείσει την Μπράιτον στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην εξίσωση θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις πάγιες απουσίες των σημαντικών στόπερ Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες. Ο Τεν Χαγ στα τελευταία ματς παίζει με στόπερ τον μπακ Λουκ Σο δίπλα στον Λίντελοφ. Απόψε βέβαια, θα έχει διαθέσιμο και τον Μαγκουάιρ, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα... τολμήσει να τον χρησιμοποιήσει.

Γενικά, τα δεδομένα προμηνύουν ένα πολύ μεγάλο και αμφίρροπο ματς, καμία σχέση δηλαδή με αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών, προσφέροντας το διπλό σε τιμές άνω του 5.00! Με βάση την πορεία πρωταθλητισμού που έχει κάνει η Βίλα με τον Έμερι στον πάγκο και με δεδομένο ότι είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ σε επίπεδο πρωταθλήματος (2-1-0), το διπλό δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από το 3.80-4.00.

Εν ολίγοις εδώ έχουμε μία περίπτωση value που αξίζει το ρίσκο. Μπορούμε βέβαια, να πάμε και πιο συνετά στη διπλή ευκαιρία (Χ2) σε απόδοση 2.30, δεδομένου ότι η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη 14 σερί ματς εντός έδρας (11-3-0) στην Premier League, έχει δηλαδή να χάσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την Μπράιτον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα: Χ2 (απόδοση 2.30), 16:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ