TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το κίνητρο και τη φόρμα

Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates with Liverpool's Cody Gakpo after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates with Liverpool's Cody Gakpo after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Δυο σημεία ξεχώρισε η κυριακάτικη μελέτη του Total Betting από το Match Money, ένα combo στην Premier League και ένα διπλό κινήτρου στην Ιταλία.

Κρεμονέζε – Βερόνα (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ουσιαστικά ήδη υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Κρεμονέζε. Όχι βέβαια και μαθηματικά, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει όλη τη χρονιά η ομάδα της Κρεμόνα και με το -8 που έχει αυτή τη στιγμή από τη σωτηρία, δεν υπάρχουν πραγματικές ελπίδες. Μπλεγμένη στη μάχη της ουράς και η Βερόνα, αλλά με πολύ καλύτερες πιθανότητες, καθώς είναι μόλις στο -1 από τη Σπέτσια και την πολυπόθητη 17η θέση. Η Σπέτσια μάλιστα υπέστη οδυνηρή ήττα χθες από τη Μόντσα, 0-2 εντός έδρας, και η Βερόνα έχει σήμερα μία τεράστια ευκαιρία να κάνει την προσπέραση. Το θέμα βέβαια στο στοίχημα δεν είναι απλώς να το θέλει και να καίγεται μια ομάδα, αλλά κυρίως το να μπορεί. Μπορεί λοιπόν, πέρα από το ότι το θέλει, η Βερόνα; Ναι, μπορεί. Όπως συνήθως συμβαίνει στις ομάδες της ουράς την άνοιξη, η Βερόνα έχει αναστηθεί τις τελευταίες εβδομάδες και μετρά 7 βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της: 2-1 τη Σασουόλο, 2-1 την Μπολόνια και 0-0 μέσα στο Ντιέγκο Μαραντόνα με τη Νάπολι.

Λίβερπουλ – Τότεναμ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Έτσι στραβά που πήγε φέτος η σεζόν για τη Λίβερπουλ, ο μόνος στόχος πλέον για την ομάδα του Κλοπ είναι να εξασφαλίσει τουλάχιστον το Europa League. Κι όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον αυτό, θα τα καταφέρει. Στο -1 τώρα από τις ισόβαθμες στην 5η θέση Τότεναμ και Άστον Βίλα, έρχεται από τρεις σερί νίκες, έχει πολύ καλό πρόγραμμα ως το τέλος (τέσσερα εντός έδρας με Τότεναμ, Φούλαμ, Μπρέντφορντ, Άστον Βίλα και δύο εκτός σε Λέστερ και Σαουθάμπτον) και ο Κλοπ ζητά δυνατό φίνις. Αν όμως στη Λίβερπουλ η σεζόν πήγε στραβά, στην Τότεναμ πήγε θεόστραβα. Ουσιαστικά χωρίς προπονητή από τη στιγμή που απέλυσε τον Κόντε, χωρίς σοβαρή καθοδήγηση και χωρίς προσανατολισμό, δίνει την εικόνα πραγματικά ακυβέρνητου καραβιού. Απόλυτα φυσιολογικά ο άσος είναι στα επίπεδα του 1.50-1.60, πολύ εύκολα όμως ακουμπά στο 2.00 αν του κολλήσεις από δίπλα και το Over 2,5. H Λίβερπουλ βρήκε την επιθετική της ισχύ τελευταία (13 γκολ στα τέσσερα τελευταία), ενώ βέβαια η Τότεναμ έχει τη χειρότερη άμυνα από τις 13 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και έχει δεχθεί 11 τέρματα στα τρία τελευταία της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρεμονέζε – Βερόνα: 2 (απόδοση 2.45) 16:00
  • Λίβερπουλ – Τότεναμ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.98) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ