BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Η Σίτι, ο τίτλος και η... τρικλοποδιά του Τζέραρντ

Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ
Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Αστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, που θα κρίνει τον τίτλο στην Αγγλία

Τελευταία αγωνιστική απόψε στο αγγλικό πρωτάθλημα και η Μάντσεστερ Σίτι με νίκη επί της Αστον Βίλα στο Etihad αναδεικνύεται πρωταθλήτρια για όγδοη φορά στην ιστορία της, έκτη σε επίπεδο Premier League και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια (18:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Προφανώς, ο άσος δεν φτάνει ούτε στο 1.20. Το ματς πάντως ίσως να μην αποδειχθεί τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις, δεδομένου ότι στον απέναντι πάγκο είναι ο Στίβεν Τζέραρντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Αστον Βίλα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οκτώ χρόνια μετά από εκείνο το μοιραίο γλίστρημα του Τζέραρντ, στον αγώνα με την Τσέλσι, που ουσιαστικά "σκότωσε" της ελπίδες της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, ο εμβληματικός αρχηγός των Reds, έχει την ευκαιρία να... χαρίσει εμμέσως έναν τίτλο στην αγαπημένη του Λίβερπουλ, ως προπονητής της Βίλα.

Εάν η ομάδα του Τζέραρντ καταφέρει και πάρει αποτέλεσμα απόψε στο Μάντσεστερ, τότε η Λίβερπουλ, με νίκη επί της αδιάφορης Γουλβς στο Ανφιλντ, θα προσπεράσει στο νήμα τους "πολίτες" και θα πανηγυρίσει αυτή την Premier League.

Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι μία απίστευτη ποδοσφαιρική ιστορία εξιλέωσης, για έναν αθλητή σύμβολο, ο οποίος λατρεύτηκε σαν θεός από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να γευτεί τη χαρά ενός πρωταθλήματος.

Η Σίτι βέβαια, έχει κερδίσει τα εννιά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της κόντρα στη Βίλα. Επίσης, μετράει 11 σερί νίκες εντός έδρας απέναντι στους "χωριάτες", ενώ από τότε που ανέλαβε ο Πεπ, έχει το απόλυτο με 5/5 νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League.

Οι "πολίτες" θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει τον τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο έμειναν στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με μοιραίο τον Μαχρέζ, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 86' και έτσι η Σίτι δεν ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή στο β' μέρος.

Προγνωστικά Αγγλία

Το θετικό για τον Πεπ, είναι ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Στόουνς και ο Γουόκερ, επομένως διατηρούν ελπίδες επιστροφής για το αποψινό παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Ρούμπεν Ντίας. Στον αντίποδα, ο Τζέραρντ αναμένεται να επαναφέρει στην 11αδα τους Κουτίνιο και Ινγκς, που ξεκίνησαν από τον πάγκο στο 1-1 με την Μπέρνλι, την Πέμπτη.

Η Σίτι είναι σοβαρή, μετράει 14 νίκες φέτος εντός έδρας και θα θεωρηθεί τεράστια έκπληξη αν της ξεφύγει ο τίτλος σε αυτό το σημείο. Η παρουσία του Τζέραρντ πάντως, περιπλέκει κάπως τα πράγματα και δεν αποκλείεται η Βίλα να έχει υπαρκτό ρόλο στο ματς, βρίσκοντας τουλάχιστον ένα γκολ. Το έκανε στα οκτώ από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της εκτός έδρας στην Premier League. Σε τιμές αουτσάιντερ το Goal/Goal στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Αστον Βίλα: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 18:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ