BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Η φόρα της Γουλβς και το combo της Τότεναμ

Wolverhampton Wanderers' head coach Gary O'Neil shouts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Chelsea at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 24, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' head coach Gary O'Neil shouts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Chelsea at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 24, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) © 2024 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Αγγλίας, εκεί όπου η δράση μεταφέρεται στο FA Cup.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι αγώνες του FA Cup είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε επαναληπτικό στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Ξεκινάμε με την ανάλυση του αγώνα της Μπρέντφορντ με τη Γουλβς. Οι γηπεδούχοι διανύουν μία πολύ κακή περίοδο, μιας και συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικές ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την άμυνα τους να δέχεται σταθερά φάσεις και τέρματα. Παράλληλα, δείχνει να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα το τελευταίο διάστημα, με δεδομένο πως έχει κερδίσει μόνο τη Λούτον στην πρόσφατη τετράδα αναμετρήσεων μπροστά στο κοινό της (1-0-3).

Η Γουλβς αντίθετα πηγαίνει με... σπασμένα φρένα, μετρώντας ισάριθμες νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια της, ενώ σκοράρει μίνιμουμ 2 τέρματα σε αυτούς τους αγώνες. Μακριά από την έδρα της, βέβαια αντιμετωπίζει ζητήματα, έχοντας κερδίσει μόλις σε 1 από τις 5 τελευταίες εξόδους της (1-0-5).

Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπρέντφορντ είναι σοβαρά το τελευταίο διάστημα, την ώρα που η Γουλβς είναι καλά και θα βρει χώρους μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων της για να κάνει τη ζημιά, όπως ακριβώς έπραξε και πριν από περίπου δέκα μέρες, κερδίζοντας την σημερινή της αντίπαλο για το πρωτάθλημα με το εκκωφαντικό 4-1. Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο του διπλού σε απόδοση 3,00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι για τον ίδιο θεσμό. Οι Spurs είναι καλά το τελευταίο διάστημα, έχοντας κερδίσει τα 4/5 τελευταίες παιχνίδια τους και μάλιστα σκοράροντας τουλάχιστον 2 τέρματα σε όλες τις νίκες. Το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα, βέβαια, παραμένει λόγω και της φουλ επιθετικής φιλοσοφίας του Ποστέκογλου, με αποτέλεσμα να δέχεται σταθερά τέρματα σε 10/11 πιο πρόσφατα δείγματα της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέρνλι το παλεύει (1-1-3), αλλά δεν της βγαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Έφτασε αισίως τις 11 ήττες στους 14 τελευταίους αγώνες της (2-1-11), ενώ μακριά από τη βάση της έχει κερδίσει μόλις σε μία από τις 8 τελευταίες εξόδους της (1-1-6).

Η Τότεναμ αν κάνει τα βασικά θα πάρει εύκολα τη νίκη-πρόκριση. Με τα ζητήματα που έχει, βέβαια, πίσω δύσκολα θα το κάνει κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν, οπότε μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο με το Over 2,5, ανεβάζοντας την απόδοση στο 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Γουλβς: 2 (απόδοση 3.00), 21:45
  • Τότεναμ – Μπέρνλι: 1 και over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00

Τα κορυφαία Πρωταθλήματα και Κύπελλα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ