ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Η εύθραυστη Τσέλσι, η ασταμάτητη Σίτι και το 8.60 του Χάλαντ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Τσέλσι - Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι για την έκτη αγωνιστικής της Premier League.

Η Τσέλσι έκλεισε με... θόρυβο τις μεταγραφές, αποκτώντας τον στόπερ Φοφανά (Λέστερ), τον Ομπαμεγιάνγκ (Μπαρτσελόνα) και τον χαφ Ζακάρια (Γιουβέντους). Συνολικά, οι "μπλε" έβγαλαν από τα ταμεία τους πάνω από 280 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Υπενθυμίζεται, ότι είχαν προηγηθεί, μεταξύ άλλων, οι προσθήκες των Στέρλινγκ, Κουκουρέγια και Κουλιμπαλί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Τσέλσι καθίσταται φέτος αυτόματα διεκδικήτρια του τίτλου. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται ήδη στο -8 από την κορυφή και οι εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής έχουν γεννήσει μόνο προβληματισμό. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη γενναία επένδυση που έχει κάνει η νέα διοίκηση, η πίεση αυξάνεται ακόμη περισσότερο, διότι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπάρχει απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά

Η Τσέλσι πάντως μέχρι στιγμής δείχνει ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά, έχοντας δεχθεί επτά γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου γνώρισε μάλιστα οδυνηρές ήττες εκτός έδρας από Λιντς και Σαουθάμπτον.

Απόψε, το σύνολο του Τόμας Τούχελ έχει το λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Τσέλσι διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στα "σφυριά" αφού έχει χάσει μόνο ένα από τα 16 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Από την άλλη πάντως, η Τσέλσι δεν παρέχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στα εντός έδρας παιχνίδια της. Στα τελευταία 16 για την Premier League κέρδισε μόνο τα έξι και κράτησε το μηδέν μόλις τρεις φορές.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με τρεις διαδοχικές ήττες από Σίτι, Νότιγχαμ και Μπράιτον. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές όμως, άρχισε να βγάζει αντίδραση και να θυμίζει την εξαιρετική ομάδα που θαυμάσαμε πέρυσι. Αρχικά έβγαλε διπλό στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα και εν συνεχεία κράτησε στο 1-1 εντός έδρας τη φορμαρισμένη Τότεναμ.

Ενισχυμένη και με τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Λούκας Πακετά (έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή με την Τότεναμ), η Γουέστ Χαμ έχει την ποιότητα και τη δυνατότητα να απειλήσει την ασταθή άμυνα της Τσέλσι και να οδηγήσει το παιχνίδι προς το Goal/Goal, το οποίο μπορεί να εντοπιστεί κοντά σε τιμές στο 1.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Χάλαντ

Λίγο αργότερα η αγριεμένη Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει στο Βίλα Παρκ και ασφαλώς είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1.35 (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 19 γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ασταμάτητος ο Έρλινγκ Χάλαντ μετράει ήδη 9 γκολ. Μετά το χατ τρικ στην ανατροπή (4-2) επί της Κρίσταλ Πάλας, ο Νορβηγός σούπερ σταρ πέτυχε χατ τρικ και στο μεσοβδόμαδο 6-0 επί της Νότιγχαμ.

Εντελώς αντίθετη η κατάσταση στην Αστον Βίλα, η οποία έχει χάσει τα τέσσερα από τα πρώτα πέντε ματς της σεζόν. Οι "χωριάτες" μετρούν ήδη 13 ήττες σε επίπεδο Premier League μέσα στο 2022, τις περισσότερες μετά την Έβερτον (15).

Αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατο η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να φρενάρει τη Σίτι, η οποία σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ 15 σερί αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης, οι "πολίτες' διατηρούν απίστευτη παράδοση κόντρα στη Βίλα, αφού είναι αήττητοι εναντίον της 11 σερί ματς (10-1-0). Γενικά, η Σίτι έχει κερδίσει την Αστον Βίλα 28 φορές σε επίπεδο Premier League, απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει περισσότερες νίκες.

Το διπλό με Over 2,5 στο 1.75 κρίνεται μία απολύτως λογική επιλογή, δεδομένου ότι η Σίτι σκοράρει κατά ριπάς. Περίπου στην ίδια απόδοση κυμαίνεται η νίκη των "πολιτών" και σε combo με το anytime του Χάλαντ.

Όποιος θέλει πάντως να το διασκεδάσει λίγο περισσότερο, αναζητώντας ένα fun bet, μπορεί να κυνηγήσει ότι θα βάλει 3+ γκολ ο Χάλαντ σε απόδοση 8.60, στη λογική ότι ο Νορβηγός θα προσπαθήσει απόψε να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σημειώνει χατ τρικ σε τρία διαδοχικά ματς!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.88), 17:00
  • Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 19:30
  • Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Χάλαντ 3+ γκολ (απόδοση 8,60), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ