ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Η εξαιρετική παράδοση του Σαλάχ οδηγεί στο 2.57

Ο Σαλάχ στη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield | 30 Ιουλίου 2022
Ο Σαλάχ στη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield | 30 Ιουλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/LEILA COKER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στη Φούλαμ.

Η νέα σεζόν της Premier League ξεκίνησε και επίσημα την Παρασκευή με τη νίκη της Αρσεναλ επί της Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι. Σήμερα, τη σκυτάλη παίρνει η Λίβερπουλ, που δοκιμάζεται στο Craven Cottage με τη Φούλαμ του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία

Η Φούλαμ ήταν πέρυσι μακράν η καλύτερη ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Σκόραρε 106 γκολ και κατέκτησε πανεύκολα το πρωτάθλημα, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα ωστόσο για τους Cottagers είναι ότι έχουν εξελιχθεί σε ομάδα ασανσέρ και την τελευταία πενταετία είτε ανεβαίνουν, είτε πέφτουν κατηγορία.

Είναι χαρακτηριστικό, πως στις τρεις τελευταίες παρουσίες της στην Premier League, τις σεζόν 2013/14, 2018/19 και 2020/21, η Φούλαμ απέτυχε να σωθεί. Το μεγάλο λοιπόν στοίχημα για τους Λονδρέζους, οι οποίοι προσφέρονται τρίτο φαβορί για υποβιβασμό, είναι να καταφέρουν επιτέλους να σταθεροποιηθούν στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Αγγλίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, η Λίβερπουλ ξεκινάει και φέτος με στόχο το πρωτάθλημα, το οποίο πέρυσι έχασε στον πόντο από τη Μάντσεστερ Σίτι, σκοράροντας 94 γκολ, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία της.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε αγριεμένη στο Σούπερ Καπ, κέρδισε με 3-1 τους "πολίτες" με γκολ των Αλεξάντερ-Αρνολντ, Σαλάχ και Νούνιες (νέο απόκτημα από την Μπενφίκα) και έστειλε το μήνυμα ότι είναι πανέτοιμη για την πρώτη στροφή της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Οι Reds είναι αήττητοι στα τελευταία 19 παιχνίδια τους (16-3-0) σε επίπεδο Premier League. Επίσης είναι εντυπωσιακό ότι έχουν κερδίσει και τις τέσσερις τελευταίες πρεμιέρες τους στο πρωτάθλημα, βάζοντας σε όλες μίνιμουμ τρία γκολ.

Εξαιρετική σε πρεμιέρες είναι και η παράδοση του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σκόραρε και στις πέντε προηγούμενες με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Το ενδεχόμενο να πετύχει γκολ και απόψε προσφέρεται σε τιμές οριακά κάτω από το 2.00. Μπορούμε ωστόσο να χτίσουμε ένα ενδιαφέρον bet builder ζητώντας παράλληλα της νίκη της Λίβερπουλ και το Over 2,5 για να φτάσουμε σε τιμές άνω του 2.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Λίβερπουλ: 2 & Over 2,5 & Να Σκοράρει ο Σαλάχ (απόδοση 2.57), 14:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ