ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Η επαγγελματική Σίτι και η φόρμα του Χάβερτς

Ο Κάι Χάβερτς πανηγυρίζει μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Νιούκαστλ για την Premier League | 13 Μαρτίου 2022
Ο Κάι Χάβερτς πανηγυρίζει μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Νιούκαστλ για την Premier League | 13 Μαρτίου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι παίζουν με Μπέρνλι και Μπρέντφορντ αντίστοιχα πριν τα πρώτα παιχνίδια τους για τα προημιτελικά του Champions League.

Επιστροφή στη δράση για την Premier League μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα με τη Μάντσεστερ Σίτι να δοκιμάζεται στο Turf Moor κόντρα στην Μπέρνλι (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η συγκεκριμένη έδρα ποτέ και για κανέναν δεν είναι φιλόξενη, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει πως δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες για τη Σίτι, αφού η Λίβερπουλ δείχνει πλέον έτοιμη για την προσπέραση.

Από την άλλη, η Μπέρνλι, με εξαίρεση μόνο ένα καλό διάστημα μέσα στον Φεβρουάριο, δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι και κινδυνεύει πιο σοβαρά από ποτέ με τον υποβιβασμό. Πριν τη διακοπή, η ομάδα του Σον Ντάις έχασε τρία σερί παιχνίδια, χωρίς καν να σκοράρει.

Η Σίτι έχει ρεκόρ 16-2-1 στα τελευταία 19 εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα Αγγλίας και διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Μπέρνλι με εννιά διαδοχικές νίκες και 32-1 γκολ. Η Μπέρνλι έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τη Σίτι στις τελευταίες 11 συναντήσεις τους σε επίπεδο Premier League.

Το διπλό προφανώς παίζει σε πολύ χαμηλές τιμές, ωστόσο σε συνδυασμό με το Under 3,5 ανεβαίνει στο 1.95. Η Μπέρνλι είναι δεδομένο πως θα παίξει πολύ κλειστά για να μην εκτεθεί. Άλλωστε, σκοράρει με τεράστια δυσκολία και ειδικά στο Turf Moor, έχουν μπει φέτος μόλις 26 γκολ σε 13 ματς, τα λιγότερα δηλαδή από οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της Premier League.

Η Σίτι είχε διψήφιο αριθμό διεθνών, μπροστά της έρχεται το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Champions League, θα κοιτάξει λοιπόν να κάνει τη δουλειά επαγγελματικά, καθώς τη δεδομένη στιγμή μετράει μόνο η ουσία και οι βαθμοί.

Τσέλσι - Μπρέντφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι υποδέχεται στο Stamford Bridge την Μπρέντφορντ με στόχο να συνεχίσει το θετικό της σερί, που είχε χτίσει πριν τη διακοπή (17:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν λειτουργήσει συσπειρωτικά για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία μετά τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ, έκανε έξι διαδοχικές νίκες.

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και λογικά δεν θα κινδυνεύσει. Εκτός έδρας βέβαια έχασε τα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της, κερδίζοντας μόνο την ουραγό Νόριτς.

Οι νεοφώτιστοι είναι μία ομάδα που δεν κρύβεται στο μισό γήπεδο και αυτό εκτός απροόπτου θα βολέψει την Τσέλσι, καθώς απέναντι της θα βρει έναν αντίπαλο που αφήνει χώρους. Ευκαιρία λοιπόν για τους "μπλε" να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού με τη Ρεάλ για το Champions League. Άλλωστε, η ομάδα του Τούχελ έχει κερδίσει φέτος τα έξι από τα τελευταία επτά ντέρμπι του Λονδίνο.

Ο άσος είναι χαμηλά, ωστόσο μπορούμε να τον ανεβάσουμε αν ζητήσουμε και το anytime του Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός άσος διανύει περίοδο φόρμας με τέσσερα γκολ στα τρία προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα, σκόραρε και με την εθνική Γερμανίας στο φιλικό με το Ισραήλ. Στο 2.50 να σκοράρει ο Χάβερτς και να κερδίσει η Τσέλσι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Under 3,5 (απόδοση 1.95), 17:00
  • Τσέλσι – Μπρέντφορντ: 1 & Χάβερτς Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ