TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλοπληρωμένους άσους

Οι παίκτες της Λιντς πανηγυρίζουν το γκολ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 20 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λιντς πανηγυρίζουν το γκολ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 20 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 AP IMAGES/JON SUPER

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μία δυάδα από Αγγλία και Βέλγιο.

Στην αγγλική Premier League η φετινή σεζόν μπερδεύτηκε πολύ για τη Λιντς, που τελικά αναγκάστηκε να χωρίσει τους δρόμους της με τον πολυαγαπημένο της εξέδρας Μαρσέλο Μπιέλσα. Πλέον, με τον Αμερικανό Τζέσε Μαρς στον πάγκο (πρώην Σάλτσμπουργκ και Λειψία) ξαναβρίσκει το κέφι της και τον ενθουσιασμό της και πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων με δύο σερί νίκες, το 2-1 επί της Νόριτς και το δραματικό 3-2 μέσα στο Μολινιού επί της Γουλβς.

Τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπώρησαν πάρα πολύ όλη τη χρονιά έχουν πια υποχωρήσει, ενώ ο Μαρς, που ανέλαβε στις αρχές Μαρτίου και έπεσε με τη μία στα βαθιά, βρήκε τον χρόνο στο διάστημα των εθνικών ομάδων να δουλέψει με τους παίκτες του.

Αντίπαλος τώρα της Λιντς η Σαουθάμπτον (17:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24), μια Σαουθάμπτον που δείχνει να πηγαίνει σε ένα αδιάφορο κλείσιμο της σεζόν. Στη μέση της βαθμολογίας, με τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα συν τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του FA Cup από τη Μάντσεστερ Σίτι πριν τη διακοπή. Στο 2.40 στη Stoiximan ο άσος της Λιντς.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Βέλγιο έχουμε φτάσει στην προτελευταία αγωνιστική της σεζόν. Στη μάχη της ουράς η Μπίρσχοτ έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ η Σέρενγκ, που είναι στη 17η θέση του μπαράζ, έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς είναι στο -5 από τις Βάρεγκεμ και Έουπεν και χρειάζεται απαραίτητα δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια και φυσικά να βολέψουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Τώρα η Σέρενγκ πηγαίνει στην Οστάνδη (19:30 Live από το SPORT24) για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που είναι 14η με 33 πόντους και ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει οριστικά (την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Έουπεν). Η Οστάνδη είναι βελτιωμένη μετά την πρόσληψη του Ιβ Βαντερχέγκε στα μέσα Φεβρουαρίου και το πρόσφατο ρεκόρ της παραπλανεί, καθώς στα τρία τελευταία αντιμετώπισε Κλαμπ Μπριζ, Άντερλεχτ και την πρωτοπόρο Ουνιόν, από την οποία πήρε το 1-1 εκτός έδρας. Δεν έχει κανένα λόγο να χαριστεί στη Σέρενγκ και το 2.22 της Stoiximan για τον άσο είναι σαφώς τσιμπημένη απόδοση.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς – Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 2.40) 17:00
  • Οστάνδη – Σέρενγκ: 1 (απόδοση 2.22) 19:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ