ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Γύρισε φαβορί η Νότιγχαμ κόντρα στην Μπρέντφορντ

Ο Μάνουελ Ακάντζι καταδιώκει τον Τάιβο Αβονίγι στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League 2023/24.
Ο Μάνουελ Ακάντζι καταδιώκει τον Τάιβο Αβονίγι στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League 2023/24. @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Σημαντική αλλαγή στις αποδόσεις του σετ.

Στο πρόγραμμα της Premier League υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι σήμερα, αυτό της Νότιγχαμ με την Μπρέντφορντ (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Μία αναμέτρηση όπου το σετ άνοιξε με τον άσο σε τιμές άνω του 3.00, αλλά σταδιακά άρχισε να υποχωρεί, πρώτα στο 2.95, μετά στο 2.85 και πλέον έχει περάσει σε ρόλο φαβορί στο 2.50-2.55.

Η Νότιγχαμ δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, καθώς είχε αποκλειστεί πρόωρα από την Μπέρνλι. Προέρχεται λοιπόν από τη φυσιολογική ήττα με 2-0 στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ δέχθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο δύο γκολ και παρότι σε όλο το δεύτερο μέρος έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο ματς.

Στη Φόρεστ πάντως επικρατεί ικανοποίηση για τη συγκομιδή των 7 βαθμών στις πρώτες έξι αγωνιστικές, διότι έχει βγάλει ένα πολύ ζόρικο πρόγραμμα με εκτός έδρας ματς κόντρα σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Στον αντίποδα, η Μπρέντφορντ πραγματοποιεί φέτος το χειρότερό της ξεκίνημα από το 2017 και είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές (0-2-2). Επίσης, την Τετάρτη έχασε εντός έδρας με 1-0 από την Αρσεναλ και αποχαιρέτισε το Λιγκ Καπ, παρά το γεγονός ότι ο Τόμας Φρανκ απέφυγε το ροτέισον και χρησιμοποίησε την καλή του ενδεκάδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η Μπρέντφορντ δεν θα μπορέσει να επαναλάβει την περσινή εντυπωσιακή της πορεία, όπου έφτασε να διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, είναι εμφανές πως οι "μέλισσες" έχουν αρχίσει να επηρεάζονται από τις σοβαρές απουσίες των αμυντικών Χένρι, Μι και αυτή του φορ/εξτρέμ Σάντε.

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ αντλεί πάντα τρομερή ενέργεια από την αύρα του City Ground και και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 17 παιχνίδια στην έδρα της για την Premier League, έχει ρεκόρ 8-7-2. Οι μοναδικές ήττες ήρθαν από τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη άνοιξη.

Με όπλο λοιπόν τη δύναμη του City Ground και την αποτελεσματικότητα του Τάιβο Αβονίγι, που έχει επτά γκολ και δύο ασίστ στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος που ξεκίνησε βασικός εντός έδρας, ο άσος στο 2.55 σηκώνει ρίσκο. Πιο συνετά μπορεί να σταθεί και το DNB στο 1.80, όπου παίρνουμε πίσω το ποντάρισμά μας σε περίπτωση ισοπαλίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 2.55), 16:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ