BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Γκολ και αουτσάιντερ από το FA Cup στο 1.80+

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ με την Άρσεναλ απέναντι στην Λανς | 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ με την Άρσεναλ απέναντι στην Λανς | 29 Νοεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από το κυριακάτικο πρόγραμμα του FA Cup.

Γεμάτες συγκινήσεις οι αναμετρήσεις του τρίτου γύρου του FA Cup ως τώρα, με την πρόκριση της Μέιντστοουν (6η κατηγορία) επί της Στιβενέιτζ (League 1) να ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από τα ματς της Κυριακής.

Ενδιαφέρον υπάρχει στο Λούτον – Μπόλτον. Το παλεύει η πρώτη αναφορικά με την παραμονή στην Premier League, πριν την ήττα με 2-3 από την Τσέλσι, μετρούσε δύο σερί νίκες. Σαν μέγεθος πάντως γενικότερα, περισσότερο ομάδα της Championship θυμίζει, την ίδια στιγμή που η Μπόλτον της League 1, έχει τη φανέλα για να αγωνίζεται στην Championship. Δεν θα είναι εύκολο για τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία ξοδεύει τεράστια ενέργεια σωματικά, αλλά και ψυχολογικά στο πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή, η Μπολτον πατάει γερά με τέσσερις σερί νίκες και θα ψάξει το αποτέλεσμα... πρεστίζ στο Κύπελλο. Κοιτάμε δεξιά και στη διπλή ευκαιρία της Μπόλτον στο 2,10.

Περνάμε και σε τρεις αγορές τερμάτων, ξεκινώντας από το Πίτερμπρο – Λιντς. Σε σούπερ κατάσταση η πρώτη, έχει χάσει μονάχα μία φορά στα τελευταία 19 ματς πρωταθλήματος και η επιθετική της γραμμή είναι συνεπέστατη. Με ψυχολογία μετά το επικό διπλό με ανατροπή στο Ντέρμπι (3-2), μοιάζει δύσκολο να μείνει στο μηδέν.

Ανώτερη φυσικά η Λιντς, η οποία κυνηγάει μανιωδώς την άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, το 1,60-1,70 του διπλού όμως μοιάζει χαμηλό κόντρα σε έναν τόσο φορμαρισμένο αντίπαλο. Προτιμότερη επιλογή τα πολλά γκολ, αμφότερες είναι ταλαντούχες επιθετικά και το G/G & Over 2,5 παίζει στο 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολύ πιθανό επίσης να βρει σκορ στην έδρα της Γούεστ Μπρομ η Όλντερσοτ (Νάσιοναλ). Εντυπωσιάζουν οι Σοτς με όσα έχουν κάνει ως τώρα στη διοργάνωση, μετά το επικό 7-4 (!) επί της Σουίντον, ήρθε η πρόκριση επί της Στόκπορτ (2-2, 1-0), χαρακτηριστική επομένως η ευκολία τους στο γκολ, κάτι που δείχνουν και στο πρωτάθλημα.

Αναμενόμενα κοντά στο 1,25 ο άσος, η Γουέστ Μπρομ έχει ωστόσο κάποια θεματάκια αγωνιστικά και αρκετές απουσίες, επομένως, αν και λογικά θα κάνει το καθήκον της, ένα γκολ μπορεί να το επιτρέψει. Στο 1,80 το G/G.

Τελευταίο και καλύτερο το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Χωρίς τον Σαλάχ η Λίβερπουλ, η οποία ωστόσο βρίσκει λύσεις από παντού επιθετικά και έχει σκαρφαλώσει αθόρυβα στην κορυφή της βαθμολογίας. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Άρσεναλ, δεδομένα δεν θα το δει αδιάφορα, προκειμένου να πάρει και μια ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας. Υπερβολικά ταλαντούχες επιθετικά και οι δύο για να μείνει χαμηλά το σκορ, στο 1,90 το G/G & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Μπόλτον: Χ2 (απόδοση 2.10), 16:00
  • Πίτερμπρο – Λιντς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:00
  • Γούεστ Μπρομ – Όλντερσοτ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 16:00
  • Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ