XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Φαβορί και γκολ στην Premier League

Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν γκολ του Ντουκουρέ κόντρα στην Τσέλσι | 10 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν γκολ του Ντουκουρέ κόντρα στην Τσέλσι | 10 Δεκεμβρίου 2023 2023 JON SUPER/AP IMAGES

Οι αγωνιστικές φεύγουν με καταιγιστικό ρυθμό, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει εμβόλιμη στο κομμάτι της Premier League, θα υπάρχει Ευρώπη, οπότε το τοπίο είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα ανοίγει με το Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας. Για τα δεδομένα της η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη πετάξει αρκετούς πόντους και σε παιχνίδια που δεν συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Το σημερινό είναι εκ των ων ουκ άνευ απέναντι σε μια αντίπαλο που και απουσίες έχει και σε καθαρό ντεφορμάρισμα βρίσκεται, έχοντας χάσει 6 από τα οκτώ τελευταία.

Απάτητο εδώ και 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις το Etihad, η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπορεί να κάνει μια καθαρή νίκη κόντρα σε μια αντίπαλο που διαθέτει τη 2η χειρότερη επίθεση (15) στην κατηγορία. Έχει νόημα να ψάξουμε τον άσο σε συνδυασμό με το N/G στο 1.80.

Μυρίζουν γκολ

Ενδιαφέρον έχει και το Μπόρνμουθ – Λούτον, Η Μπόρνμουθ από τα τέλη Οκτώβρη είναι 2η ομάδα της κατηγορίας σε συγκομιδή πόντων (16), με 5 νίκες στα 7 τελευταία, έχοντας μείνει χωρίς τρίποντο στα προηγούμενα 13. Εμφανώς βγαίνει πια η δουλειά του Ιραόλα ο οποίος ήρθε με συστάσεις επιθετικογενούς τεχνικού από την Primera και τη Βαγιεκάνο. Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπόρνμουθ σκοράρει 2+ γκολ σε 4 σερί εντός, ενώ έχει να δώσει κι άλλα. Τα xGoals της είναι στο 25.04 ενώ έχει πετύχει 21 γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σκληρό καρύδι η Λούτον, χωρίς το μηδέν πίσω ακόμη στη σεζόν, ενώ έχει πάει στο Goal/Goal τα 4 τελευταία εκτός της. Κι αυτή με δυναμική μπροστά, έχει σκοράρει 17 γκολ αλλά τα xGoals της καταγράφουν 19.00. Δείχνει παιχνίδι με γκολ και πάμε στο συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.20.

Φαβορί φόρμας

Τέλος υπάρχει και το ιδιαίτερο Μπέρνλι – Έβερτον, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να έχει καταγράψει μια δυνατή 10ετία (2012-22) στον πάγκο των Clarets. Σε ανοδική φάση η Έβερτον η αφαίρεση 10 πόντων την πείσμωσε και μετράει 5 νίκες στα επτά τελευταία, παράλληλα είναι 4 διπλά στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, όσες είχε στα προηγούμενα 42. Είναι χαρακτηριστικό πως αν δεν είχε τους -10 πόντους θα βρίσκονταν στην 10η θέση και όχι στην 17η, ενώ και βάσει xGoals η θέση της έπρεπε να είναι 8η. Δίκαιο φαβορί με πτωτικές τάσεις στο 2.15 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: 1 & N/G (απόδοση 1.80), 17:00
  • Μπόρνμουθ - Λούτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 17:00
  • Μπέρνλι - Έβερτον: 2 (απόδοση 2.15), 19:30
TAGS XGOALS BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ