ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Επτά σερί Goal/Goal στο Γουέστ Χαμ - Μπράιτον

Ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ σε αναμέτρηση στην Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Μπράιτον στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Premier League.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζει σήμερα το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής στην Premier League. Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Μπράιτον, φιλοδοξώντας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς για φέτος (16:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες. Η πρώτη απολύτως φυσιολογική απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0. Η δεύτερη με 1-0 στο City Ground της Νότιγχαμ, σε ένα ματς όπου τα “σφυριά” είχα δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι με τον Ράις.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες έμεινε άσφαιρη στις πρώτες δύο αγωνιστικές παρότι έκανε συνολικά 25 τελικές και ειδικά στο ματς με τη Νότιγχαμ δημιούργησε ευκαιρίες για 2,09 xGoals!

Ακολούθησε βέβαια την Πέμπτη, το πρώτο παιχνίδι με τη Βίμποργκ για τα πλέι οφ του Conference League, με τη Γουέστ Χαμ να παίρνει καθαρό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 3-1. Άκρως ενθαρρυντικό ασφαλώς ότι σκόραρε ο φορ Σκαμάκα και έδωσε ασίστ ο μεσοεπιθετικός Κορνέ, αμφότεροι νέα αποκτήματα.

Είναι λοιπόν θέμα χρόνου η Γουέστ Χαμ να στρώσει και να επανέλθει στα περσινά της στάνταρ, όπου ήταν μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Premier League. Το παιχνίδι πάντως με την άριστα οργανωμένη Μπράιτον, η οποία παρεμπιπτόντως απέκτησε τον Πέρβις Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ) για αντί-Κουκουρέγια, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Οι “πελαργοί” έχουν ξεκινήσει άριστα τη σεζόν με μεγάλο διπλό (2-1) στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ισοπαλία 0-0 με τη Νιούκαστλ, σε ένα ματς που άξιζε ξεκάθαρα τη νίκη βάσει ευκαιριών (4 μεγάλες στο β' μέρος) και xGoals (1,61-0,18).

Γενικά, η Μπράιτον είναι από τους πιο άβολους αντιπάλους για κάθε γηπεδούχο. Από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν έχει ρεκόρ εκτός έδρας 8-8-4. Έχει δηλαδή μαζέψει 32 βαθμούς, που είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία μετά από αυτή των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Επίσης, στα τελευταία 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόνο στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, ενώ κόντρα στη Γουέστ Χαμ διατηρεί εξαιρετική παράδοση, αφού παραμένει αήττητη απέναντι της σε επίπεδο Premier League μετά από δέκα συναντήσεις τους (4-6-0)!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συμπερασματικά λοιπόν, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον αναμένεται να προσφέρουν μία εξαιρετικά αμφίρροπη και συναρπαστική μάχη, κάτι άλλωστε που μαρτυράει και το κλειστό σετ αποδόσεων.

Η Γουέστ Χαμ με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά (Μπόουεν, Αντόνιο, Σκαμάκα, Κορνέ, Λαντσίνι, Φορνάλς, Μπενραχμά), θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν μείνει άσφαιρη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Από την άλλη, η Μπράιτον δεν είναι αντίπαλος που μασάει. Είναι αήττητη στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στο Λονδίνο (3-3-0) και βάσει εικόνας και xGoals θα έπρεπε να είχε κάνει το 2/2 κερδίζοντας και τη Νιούκαστλ.

Απολύτως φυσιολογικό φαβορί το Goal/Goal στο 1.70, καθώς επιβεβαιώθηκε στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε το 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς για να πάμε την απόδοση στο 2.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Μπράιτον: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (απόδοση 2.35), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ