ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Επιθετική η Μπράιτον, με "αέρα" Έμερι η Άστον Βίλα

Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπράιτον με την Αστον Βίλα για την Premier League.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Premier League. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι της Μπράιτον με την Άστον Βίλα, η οποία άλλαξε πρόσφατα τεχνικό και έχει πλέον στον πάγκο της, τον Ουνάι Έμερι (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ανάγκασαν το σύλλογο να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Στίβεν Τζέραρντ. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Έμερι, η Βίλα έπαιξε με τρομερή όρεξη και κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέσσερις μέρες μετά πάντως, η Γιουνάιτεντ πήρε ρεβάνς και απέκλεισε τους "χωριάτες" με 4-2 στο League Cup.

Στον αντίποδα, η θητεία του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στην Μπράιτον ξεκίνησε με ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-2-3), ωστόσο στα τελευταία τρία ματς, οι "γλάροι" βρήκαν τον βηματισμό τους και πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Πρώτα επικράτησαν επιβλητικά της Τσέλσι με 4-1. Ακολούθησε το μεγάλο διπλό με 3-2 κόντρα στη Γουλβς και την Τετάρτη ήρθε η πρόκριση στο League Cup, με 3-1 μέσα στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα ματς της Μπράιτον κατά κανόνα έχουν γκολ. Τα τελευταία τέσσερα πήγαν όλα στο Goal/Goal και στο Over 3,5. Αν πάμε και πιο πίσω, βλέπουμε ότι μετράει 7/10 Over 2,5 στις πιο πρόσφατες συναντήσεις της. Ανοιχτά σκορ παρατηρούνται εσχάτως και στα ματς της Βίλα, η οποία προέρχεται από πέντε διαδοχικά Over 2,5.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε την Μπράιτον, η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει με συνέπεια και έχει σε καταπληκτική κατάσταση τον χαφ Πασκάλ Γκρος (5 γκολ) και τον μεσοεπιθετικό Λεάντρο Τροσάρ (7 γκολ). Από την άλλη, μία Βίλα, στην οποία πνέει άνεμος αλλαγής, λόγω Εμερι. Έχει λογική να ψάξουμε το αουτσάιντερ Over 2,5 σε τιμές άνω του 1.90. Αν μάλιστα πάρουμε και το combo με το Goal/Goal, φτάνουμε σε τιμές άνω του 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Αστον Βίλα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.35), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ