ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Επικίνδυνη η Αστον Βίλα, για νέο ρεκόρ ο Κέιν

Ο άσος της Τότεναμ, Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Νιούκαστλ
Ο άσος της Τότεναμ, Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Νιούκαστλ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άστον Βίλα για την Premier League.

Ποδαρικό στο 2023 με δύο παιχνίδια της Premier League. Στο Λονδίνο, η Τότεναμ φιλοξενεί την Άστον Βίλα (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), με στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει στην πρώτη τετράδα, μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο -1 από την τρίτη Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους τους Μπετανκούρ και Ρισάρλισον. Σε ό,τι αφορά στους "χωριάτες" παραμένει εκτός ο καλός χαφ Ράμσεϊ και είναι αβέβαιο αν θα ξεκινήσει στον άσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Εμιλιάνο Μαρτίνες ή θα υπερασπιστεί ξανά την εστία ο Ρόμπιν Ολσεν.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, τα "σπιρούνια" πήραν ισοπαλία 2-2 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ. Παρότι, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε κάτω με 2-0 στο 54', αντέδρασε και ισοφάρισε με γκολ των Κέιν και Χόιμπιεργκ, μέσα σε ένα εξάλεπτο (65'-71').

Η Τότεναμ συνεχίζει να έχει πολύ μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της και κυριολεκτικά, μέσα σε έναν αγώνα, μπορεί να εμφανίσει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Για ομάδα του Κόντε, που φιλοδοξεί να βγει στο Champions League, είναι αξιοπερίεργο ότι έχει παθητικό 23 γκολ σε 16 αγωνιστικές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Λονδρέζοι δέχθηκαν από δύο γκολ και πάνω στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Μπόρνμουμ, Λίβερπουλ, Λιντς και Μπρέντφορντ.

Αν η Τότεναμ δεχθεί και σήμερα μίνιμουμ δύο γκολ τότε θα γράψει νέο αρνητικό ρεκόρ συλλόγου. Πάντως, οι Spurs έχουν θετική παράδοση κόντρα στη Βίλα, με 12 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια εναντίον της. Επίσης, η Τότεναμ έχει κερδίσει επτά από τα τελευταία οκτώ ματς που έδωσε την Πρωτοχρονιά και με δέκα νίκες έχει τις περισσότερες στην ιστορία της Premier League, μαζί με την Άρσεναλ, τη συγκεκριμένη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Άστον Βίλα πάντως έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της από τότε που ανέλαβε ο Ουνάι Έμερι. Με τον έμπειρο Ισπανό στον πάγκο έχει ρεκόρ 2-0-2 και 4/4 Goal/Goal. Στην Boxind Day, οι "χωριάτες" έχασαν δίκαια με 3-1 από τη Λίβερπουλ, όμως έπαιξαν επιθετικά, δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι κι έφτιαξαν ευκαιρίες για 1,69 xGoals.

Το αμφίσκορο σε τιμές άνω του 1.75 είναι η πρώτη στοιχηματικά επιλογή εδώ, δεδομένου μάλιστα ότι το έχουν επιβεβαιώσει στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους, στην έδρα της Τότεναμ.

Μαζί με το anytime του Χάρι Κέιν, φτάνουμε σε απόδοση που αγγίζει τον τριπλασιασμό. Ο διεθνής Άγγλος στράικερ έχει σκοράρει πέντε φορές την Πρωτοχρονιά και με ακόμη ένα γκολ, θα γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Premier League, την πρώτη ημέρα του χρόνου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση του Αντι Κόουλ και Στίβεν Τζέραρντ. Άλλωστε, ο Κέιν βρίσκει δίχτυα επτά σερί ματς στο Τότεναμ Στάντιουμ και μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης μετά τον Ρομέλου Λουκάκου το 2017 (με την Έβερτον), που σκοράρει οκτώ διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας σε επίπεδο Premier League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Αστον Βίλα: Goal/Goal & Κέιν Anytime (απόδοση 2.90), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ