TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Έχουν έδαφος να καλύψουν

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ
Ο τεχνικός της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ © 2022 KIN CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς και καταλήγει σε δύο δυνατές προτάσεις από την Premier League και τη Ligue 1.

Στο Σαμπιονά, η Λιόν επέστρεψε με ιδανικό τρόπο από τη διακοπή του Μουντιάλ. Ο Λοράν Μπλάν πήρε χαμηλά ένα μεγάλο μέγεθος και έχει το ειδικό βάρος να ανεβάσει τη Λιόν επίπεδο.

Το πλάνο του Μπλάν άφησε καλές εντυπώσεις

Το ρεκόρ που τρέχει η Λιόν από τη στιγμή που ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός είναι 3-1-2. Η τελευταία παράσταση μετά τη διακοπή ήταν ενθαρρυντική. Στο 4-2, στην έδρα της Μπρεστ, με 1,14-2,95 xGoals, η Λιόν άφησε υποσχέσεις.

Ο Μπλαν χρησιμοποίησε ένα σύστημα 4-2-3-1, με τους Κακρέ, Τολισό στον άξονα, τον Τσερκί σε ρόλο επιτελικού χαφ, τους Εκαμπί, Τέτε στα άκρα και τον Λακαζέτ στην κορυφή της επίθεσης. Σχηματισμός που ταίριαξε στον 19χρονο Τσερκί, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Η Λιόν έχει έδαφος να καλύψει, βρίσκεται πολύ πίσω βαθμολογικά από τους στόχους της και σήμερα υποδέχεται την Κλερμόν, που βρίσκεται πολύ πιο ψηλά απ' ότι αξίζει (18:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η Κλερμόν έχει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων στο πρωτάθλημα βάσει xGoals κι όμως βρίσκεται στην 11h θέση. Η εικόνα της στην ήττα με 0-2 από τη Λιλ, δείχνει πως θα υπάρξει άμεσα βαθμολογική διόρθωση. Ο άσος της Λιόν είναι στο 1.45.

Αξιοποιεί το βατό ξεκίνημα

Στην Premier League, η Τσέλσι έχει δύο βατά παιχνίδια μετά το Μουντιάλ, που της επιτρέπουν να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και να σταματήσει το αρνητικό σερί των τριών ηττών και των πέντε αγώνων χωρίς νίκη πριν τη διακοπή. Η πρώτη νίκη ήρθε στον εντός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ. Πρέπει σήμερα να γίνει το 2/2 στην έδρα της Νότιγχαμ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Ο Γκράχαμ Πότερ γνωρίζει πως πρέπει να βγάλει την Τσέλσι στο Champions League, για να μπορέσει να δημιουργήσει τη δική του ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Το διπλό της Τσέλσι ανάμεσα στο 1.65 και στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν - Κλερμόν: 1 (απόδοση 1.45), 18:00
  • Νότιγχαμ - Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.70), 18:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ