ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα τετραπλασιασμού

Ο Ιβάν Τόνι πανηγυρίζει γκολ της Μπρέντφορντ στην έδρα της Άρσεναλ | 11 Φεβρουαρίου 2023
Ο Ιβάν Τόνι πανηγυρίζει γκολ της Μπρέντφορντ στην έδρα της Άρσεναλ | 11 Φεβρουαρίου 2023 @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Μπράιτον - Φούλαμ και Μπρέντφορντ - Κρίσταλ Πάλας από το πρωτάθλημα της Premier League.

Η Μπρέντφορντ έμεινε όρθια και μέσα στο Emirates, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στην Premier League στα δέκα παιχνίδια (5-5-0). Μπορεί το γκολ με το οποίο ισοφάρισε την Άρσεναλ σε 1-1 να ήταν αμφισβητούμενο, ωστόσο η ομάδα του Τόμας Φρανκ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, όπως αποδεικνύουν περίτρανα και τα xGoals (1,37-2,18) της αναμέτρησης.

Απόψε, η Μπρέντφορντ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας και έχει την ευκαιρία να κερδίσει τέταρτο διαδοχικό ματς εντός έδρας στην κορυφαία κατηγορία, για πρώτη φορά μετά το 1937 (17:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24)! Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Σαουθάμπτον (3-0), Μπόρνμουθ (2-0) και Λίβερπουλ (3-1).

Οι "μέλισσες" έχουν ρεκόρ 6-4-1 φέτος μπροστά στο κοινό τους και ασφαλώς διατηρούν τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Οι "αετοί" είναι χωρίς νίκη έξι αγωνιστικές (0-3-3), δεν έχουν κερδίσει κανένα παιχνίδι φέτος (13 συνολικά) κόντρα σε ομάδα από το πρώτο μισό της βαθμολογίας και μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες σε λονδρέζικα ντέρμπι.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε ότι η Πάλας έχει εκτός και τον κορυφαίο της παίκτη Ζαχά (6 γκολ), τότε ο άσος απολύτως φυσιολογικά υποχώρησε στο 1.80-1.85 από τα αρχικά 2.00.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Θεαματικό παιχνίδια αναμένεται στο Μπράιτον, εκεί όπου οι "γλάροι" περιμένουν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Φούλαμ (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η Μπράιτον είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Premier League, σε όλες τις διοργανώσεις, μέσα στο 2023, με απολογισμό 5-2-0. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, ωστόσο άξιζε να κερδίσει. Αφενός της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ, αφετέρου σπατάλησε ως συνήθως πολλές ευκαιρίες (xGoals 0,93-2,65).

Βέβαια, συγκριτικά με πέρυσι, η Μπράιτον είναι πολύ πιο αποτελεσματική φέτος. Έχει σκοράρει 39 γκολ, διατηρεί δηλαδή την τέταρτη καλύτερη επίθεση πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ. Είναι χαρακτηριστικό πως την περσινή σεζόν είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 43 γκολ.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ είναι εντυπωσιακή μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, αφού έχει κερδίσει 16 βαθμούς σε οκτώ ματς. Υστερεί δηλαδή μόνο από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ στο Λονδίνο και έφτασε τις 10 νίκες, όσες δηλαδή έχει και η τέταρτη της βαθμολογίας Νιούκαστλ!

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει τα περισσότερα Over 2,5 (16) στην κατηγορία και σε κάθε παιχνίδι δημιουργεί ευκαιρίες. Από την άλλη, η Μπράιτον του Ντε Τσέρμπι είναι φύσει επιθετικό σύνολο και έχει τα πιο πολλά Goal/Goal (13) στη φετινή Premier League.

Στον πρώτο γύρο, είχε κερδίσει η Φούλαμ με 2-1. Πολύ πιθανό να δούμε και σήμερα να επαληθεύεται το combo στο 2.20+. Σε παρολί με τον άσο της Μπρέντφορντ, η δυάδα αποδίδει πάνω από το 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.85), 17:00
  • Μπράιτον – Φούλαμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 17:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ