ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα στο 4.00 με Σίτι και Γιουνάιτεντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε
Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε @ 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Πλούσιο πρόγραμμα απόψε στην Premier League με οκτώ συνολικά παιχνίδια. Στο Old Trafford η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται ξανά την Κρίσταλ Πάλας (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), τέσσερις ημέρες μετά τη μεταξύ τους κόντρα, στο ίδιο γήπεδο, για το Λιγκ Καπ, όπου οι "κόκκινοι διάβολοι" κέρδισαν με 3-0.

Φυσικά το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό, καθώς την Τρίτη και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με εναλλακτικές 11αδες. Βέβαια, για τη Γιουνάιτεντ είναι εξίσου σημαντικό να κερδίσει εκ νέου τους "αετούς", διότι έχει ήδη πετάξει 9 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές.

Το επαγγελματικό διπλό στην Μπέρνλι την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε λίγη ηρεμία και αισιοδοξία, ωστόσο η Γιουνάιτεντ χρειάζεται συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Ειδικά τώρα που συνεχίζει με σημαντικές απουσίες (Μαρτίνες, Ρεγκιλόν, Σο, Μπισάκα, Αντονι, Σάντσο) και ο Τεν Χαγ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε δεύτερο σερί ματς αριστερό μπακ τον χαφ Αμπραμπατ.

Η Κρίσταλ Πάλας για τα δεδομένα της έχει κάνει μια χαρά ξεκίνημα, ωστόσο θα κατέβει στο Μάντσεστερ χωρίς τον κορυφαίο της φορ Εντουάρ (τραυματίστηκε με τη Φούλαμ), ο οποίος έχει σκοράρει τα τέσσερα από τα συνολικά έξι γκολ της ομάδας του.

Ο άσος είναι χαμηλά στο 1.60, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο αξιοπρεπές 1.90 με Under 4,5. Η Γιουνάιτεντ στην παρούσα φάση δεν είναι για πολλά-πολλά και η Πάλας δύσκολα μέσα στο θέατρο των ονείρων θα βγει να παίξει στα ίσα έναν θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο. Την τελευταία δεκαετία άλλωστε, κανένα μεταξύ τους παιχνίδι στο Μάντσεστερ για το πρωτάθλημα δεν πήγε στο Over 4,5. Αναλυτικά τα σκορ από τις έξι νίκες της Γιουνάιτεντ σε αυτά τα δέκα ματς: 2-0, 1-0, 2-0, 2-0, 4-0, 1-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με τη Γουλβς στo Molineux με στόχο ασφαλώς το 7x7 στην Premier League, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά στην ιστορία της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως αναμένονταν, έκανε σχεδόν καθολικό ροτέισον (8 αλλαγές) μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ και η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 στο Νιούκαστλ. Ένας λοιπόν από τους στόχους της σεζόν χάθηκε, αν και για τη Σίτι άλλα είναι τα τρόπαια που έχει ψηλά στην προτεραιότητά της.

Για το αποψινό ματς, ο Πεπ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ρόντρι και φυσικά τον τραυματία Ντε Μπρόινε. Υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψουν ο Τζον Στόουνς και ο Μπερνάρντο Σίλβα. Η Σίτι μετράει έξι διαδοχικές νίκες κόντρα στη Γουλβς με 19-3 γκολ και πέρυσι την κέρδισε μέσα-έξω με 3-0.

Επίσης, ο Πεπ διατηρεί ένα εντυπωσιακό ρεκόρ κόντρα σε άγγλους μάνατζερ με 40 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Τα στατιστικά είναι... αμείλικτα για τον Γκάρι Ο'Νιλ και τη Γουλβς, η οποία έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς κόντρα σε Έβερτον (1-0) και Λούτον (1-1) κι έχασε από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ. Επίσης, αποκλείστηκε την Τρίτη στο Λιγκ από την Ιπσουιτς, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Στα παιχνίδια της Σίτι βασικό ζητούμενο πάντα είναι τι επιλογή πρέπει να προσθέσουμε δίπλα στο διπλό για να του δώσουμε αξία. Το ενδεχόμενο οι "πολίτες" να κερδίσουν στο Γουλβερχάμπτον προσφέρεται μόλις στο 1.35, αν το κάνουν όμως με καθαρή εστία ανεβαίνουμε στο 2.15.

Η Σίτι έχει δώσει 10 επίσημα ματς φέτος και μάλλον είναι παράδοξο ότι έχει κρατήσει μόλις τρεις φορές το μηδέν, δεδομένου ότι σχεδόν σε όλα έχει τον απόλυτο έλεγχο. Δεν είναι τυχαίο προφανώς πως έχει το λιγότερα xGoals κατά (4,42) στο πρωτάθλημα και μόνο στο 5-1 με τη Φούλαμ κατάφερε ο αντίπαλος να της κάνει ευκαιρίες για πάνω από ένα xGoal (2,00-1,46).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & No/Goal (απόδοση 2.15), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ