BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στη Λειψία, σε φόρμα Τότεναμ και Λίβερπουλ

Ο Άγγελος Ποστέκογλου σε εκτός έδρας ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Άρσεναλ στην Premier League | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Άγγελος Ποστέκογλου σε εκτός έδρας ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Άρσεναλ στην Premier League | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από την Αγγλία και τη Γερμανία, εκεί όπου έχουμε δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τη μάχη στη Red Bull Arena ανάμεσα στη Λειψία και την Μπάγερν Μονάχου. Οι ταύροι προέρχονται από 4 συνεχόμενες νίκες, τις οποίες και συνδύασαν με εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον βρίσκουν στο δρόμο της περσινή πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Εξαιρώντας τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με την Γκλάντμπαχ, το σύνολο του Μάρκο Ρόζε βρίσκει με ευκολία δίχτυα.

Η Μπάγερν Μονάχου από την άλλη συνεχίζει να παίρνει θετικά αποτελέσματα, ενώ κόντρα στην Μπόχουμ πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση, συντρίβοντας τον αντίπαλο της με το εκκωφαντικό 7-0. Βέβαια, αξίζει να κρατήσουμε το γεγονός πως μέχρι και τον τελευταίο αγώνα, το σύνολο του Τόμας Τούχελ δεν επιβεβαίωνε σε απόλυτο βαθμό την κυριαρχία του, με τις εμφανίσεις του να μην είναι απολύτως πειστικές.

Θυμίζουμε ότι εντός του 2023, σε τρεις αναμετρήσεις, η Λειψία διατηρεί αήττητο κόντρα στην Μπάγερν, με 2 νίκες και μια ισοπαλία. Πιστεύουμε πως ακριβώς επειδή η Λειψία δεν είχε πολλά γκολ τις προάλλες, αλλά και δεδομένων των αμυντικών ζητημάτων της, θα δούμε αρκετά τέρματα. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το G/G & Over 3,5 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι στο κουπόνι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, ενώ με την εικόνα που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο δίνουν τροφή για ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες. Μην ξεχνάμε πως αμφότερες είναι αήττητες (4-2-0 το σερί της Τοτεναμ, 5-1-0 της Λίβερπουλ αντίστοιχα). Χαρακτηριστικό στοιχείο και των δύο ομάδων, πάντως, είναι πως δημιουργούν και σκοράρουν με ιδιαίτερη άνεση ως τώρα, με τις δύο ομάδες να έχουν πετύχει από 15 (!) τέρματα έκαστος.

Βλέπουμε ένα παιχνίδι αρκετά μοιρασμένο, το οποίο θα κριθεί στα σημεία, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο ομάδες να μείνουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το Χ έχει απόδοση 3.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: G/G & over 3,5 (απόδοση 2.25), 19:30
  • Τότεναμ – Λίβερπουλ: Χ (απόδοση 3.95), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ