ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα στο 3.30

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα στο 3.30
INTIME SPORTS

Αγγλική δυάδα στο 3.30 από το πρόγραμμα της Championship στα κρίσιμα παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ με την Μπλακπουλ και της Μίλγουολ με την Μπέρμιγχαμ.

Πέρα από τη λαμπερή σκηνή του Champions League, το πρόγραμμα απόψε περιλαμβάνει και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της αγγλικής Championship, η οποία πλέον οδεύει προς το φινάλε της αφού απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η μάχη για την είσοδο στα playoffs και την παραμονή. Στο Den η Μίλγουολ υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ και έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα καθοριστικό βήμα για την είσοδό της στην πρώτη εξάδα. Οι Λονδρέζοι, μετά από ένα κακό σερί με τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη και γκολ, κέρδισαν 2-0 την άμεση ανταγωνίστρια Πρέστον και έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την άνοδο στην Premier League μέσω των playoffs.

Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ βρίσκεται πλέον στο +3 από την έβδομη θέση, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση. Αντίθετα, για να δώσει αξία στη μεγάλη νίκη επί της Πρέστον, οφείλει απόψε να κερδίσει και την Μπέρμιγχαμ. Οι “μπλε” έτρεξαν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) πριν χάσουν με 2-1 στην έδρα της Σάντερλαντ. Αυτή τη στιγμή είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, έχουν δηλαδή εξασφαλίσει ένα καλό μαξιλαράκι που τους επιτρέπει να δουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πίεση τα τελευταία ματς.

Πολύ πιο ισχυρό το βαθμολογικό κίνητρο της Μίλγουολ, η οποία είχε κερδίσει τόσο πέρυσι (3-1), όσο και πρόπερσι (2-0) την Μπέρμιγχαμ στο Den. Αναμενόμενο ότι πιέστηκε από τα αρχικά 1.90 ο άσος, παραμένει αποδεκτός στο 1.80+.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ σπουδαίο βαθμολογικά είναι και το παιχνίδι της Μπλάκπουλ με τη Γουέστ Μπρομ. Η Μπλάκπουλ πραγματοποιεί την ύστατη προσπάθεια για να σώσει την κατηγορία, έχοντας πλέον στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Στέφεν Ντόμπι. Με τον Σκωτσέζο κέρδισε 1-0 τη Γουίγκαν στη μάχη του υπογείου και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της, αφού μείωσε στο -4 τη διαφορά της από τη σωτήρια 21η θέση.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ προσπαθεί να πλησιάσει την πρώτη εξάδα και με το διπλό (2-1) που έβγαλε στη Στόουκ αναπτέρωσε τις ελπίδες της. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν είναι στο -3 από την εξάδα, ωστόσο θα πρέπει να βάλει από κάτω πέντε ομάδες για να προλάβει τα playoffs. Το θετικό είναι πως έχει στο χέρι και ένα έξτρα παιχνίδι, επομένως είναι ακόμη γερά μέσα στο κόλπο.

Σε κάθε περίπτωση, για τη Γουέστ Μπρομ η νίκη στο αποψινό ματς είναι μονόδρομος. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους γηπεδούχους, που ουσιαστικά παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή. Πρώτη επιλογή λοιπόν εδώ, είναι το Goal/Goal στο 1.85, αφού και οι δύο ομάδες “καίγονται” για το τρίποντο. Ούτως ή άλλως, η Μπλάκπουλ πριν το 1-0 επί της ουραγού Γουίγκαν μετρούσε πέντε σερί αμφίσκορα. Από την άλλη, οι Baggies προέρχονται από τρία σερί Goal/Goal. Επίσης, βρήκαν δίχτυα στα 16 από τα 20 παιχνίδια τους φέτος εκτός έδρας, ωστόσο δέχονται σταθερά τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία οκτώ, μετρώντας 6/8 αμφίσκορα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπλάκπουλ – Γουέστ Μπρομ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:45
  • Μίλγουολ – Μπέρμιγχαμ: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ