ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα από το 2.97 μέχρι το 7.87

Ο Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράιτον
Ο Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράιτον © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Λέστερ και Γουέστ Χαμ έρχονται από απαιτητικά ματς στην Ευρώπη και καλούνται να διαχειριστούν την αναπόφευκτη κόπωση. Σε τρομερά κέφια ο Τόνι στην Μπρέντφορντ, πιέστηκε ο άσος της Τότεναμ.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Πρώτο χρονικά το Λέστερ – Μπρέντφορντ, όπου ο άσος είναι φαβορί στο 2.20 κατά μέσο όρο (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Η Λέστερ προέρχεται από τη δραματική πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Παρότι έχασε με 2-1 την Πέμπτη, από τη Ρεν στη Γαλλία, κατάφερε και πέρασε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι "αλεπούδες" πάντως ζορίστηκαν υπερβολικά για να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση κι αν δεν έκανε ο Σμάιχελ μία απίθανη επέμβαση στο 86', οι Γάλλοι θα είχαν στείλει το ματς στην παράταση.

Το ματς της Πέμπτης κόστισε δύο νέους τραυματισμούς στον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είδε να χτυπούν ο Εντιντί και ο Ολμπράιτον. Παράλληλα, παραμένει σταθερά εκτός ο Βάρντι (10 γκολ), ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Ντάκα (4 γκολ).

Προγνωστικά Αγγλία: Πήρε εμπρός ο Τόνι

Η Μπρέντφορντ από την πλευρά της, κέρδισε τα δύο κολλητά εξάποντα με Νόριτς (3-1) και Μπέρνλι (2-0), έχτισε απόσταση οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και πατάει πλέον πολύ πιο γερά στην κατηγορία. Εκπληκτικός ο Τόνι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, σημείωσε και τα πέντε γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 11 φέτος στην Premier League.

Με τον Τόνι σε μεγάλα κέφια και την Μπρέντφορντ σαφώς πιο ξεκούραστη από τη ασταθέστατη φέτος Λέστερ (16 βαθμοί λιγότεροι συγκριτικά με την περσινή σεζόν στο ίδιο σημείο), μοιραία περνούν σκέψεις κόντρας. Το διπλό προσφέρεται στο 3.35 και μας αφήνει το περιθώριο να πάρουμε και την κάλυψη στην ισοπαλία. Στο 1.70 η διπλή ευκαιρία. Φυσικά, στην κουβέντα μπαίνει και το anytime του φορμαρισμένου Τόνι. Στο 3.15 το combo Χ2 και να σκοράρει ο ηγέτης της Μπρέντφορντ.

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ (18:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Εδώ το ματς έχει σπουδαία βαθμολογική σημασία, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 48 βαθμούς (ένα περισσότερο ματς η Γουέστ Χαμ) και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -6 από την τέταρτη Άρσεναλ.

Αμφότερες είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, ωστόσο η Γουέστ Χαμ έχει το χάντικαπ ότι έπαιξε μία μέρα αργότερα και μάλιστα έδωσε και παράταση. Η Τότεναμ κέρδισε στο Μπράιτον την Τετάρτη με 2-0 και ξεπέρασε άμεσα την άδικη ήττα από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ.

Από την πλευρά τους, τα "σφυριά" πέτυχαν μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση την Πέμπτη, πετώντας εκτός Europa League, την πολυνίκη της διοργάνωσης, Σεβίλλη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες κέρδισε με 1-0 στο 90λεπτο, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς και βρήκε γκολ πρόκρισης στο 112' (2-0).

Είναι δεδομένο, πως η Γουέστ Χαμ κατανάλωσε μεγάλα αποθέματα ενέργειας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και πιθανότητα απόψε θα το πληρώσει. Άλλωστε, το ροτέισον του Μόγιες είναι πολύ στενό και δεν έχει πολλές ποιοτικές επιλογές για να φρεσκάρει, δεδομένου ότι λείπει και ο φορμαρισμένος εξτρέμ Μπόουεν (8 γκολ).

Απολύτως φυσιολογικό λοιπόν, ότι ο άσος της Τότεναμ από τα αρχικά 1.90-2.00 έχει υποχωρήσει στο 1.75 κατά μέσο όρο. Παρότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνεχίζει να έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, το αποψινό παιχνίδι έρχεται σε καλό τάιμινγκ και οφείλει να το πάρει.

Μαζί με τον άσο, στέκεται ασφαλώς και το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά ο Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος στράικερ, έγινε την Τετάρτη ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League σε εκτός έδρας παιχνίδια, φτάνοντας τα 95 γκολ. Απόψε, ο Κέιν έχει την ευκαιρία να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε πέντε διαδοχικά ματς στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας. Εξάλλου, διατηρεί εξαιρετική παράδοση με τη Γουέστ Χαμ, με οκτώ γκολ σε έξι παιχνίδια εναντίον της για την Premier League. Στο 2.50 να κερδίσει η Τότεναμ και να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά ο Κέιν.

ΣΤΟΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Μπρέντφορντ: Χ2 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 1 (απόδοση 1.75), 18:30

Με ρίσκο

  • Λέστερ – Μπρέντφορντ: Χ2 & Τόνι Να Σκοράρει (απόδοση 3.15), 16:00
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 1 & Κέιν Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 18:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ