XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν... στρίβει η Σαουθάμπτον

Ο Ντόμινικ Σολάνκε της Μπόρνμουθ σε αναμέτρηση για το FA Cup κόντρα στη Σαουθάμπτον
Ο Ντόμινικ Σολάνκε της Μπόρνμουθ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον από την Premier League.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League. Φαινομενικά το λιγότερο λαμπερό ζευγάρι είναι αυτό της Μπόρνμουθ με τη Σαουθάμπτον, ωστόσο στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον (21:30 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Βλέπετε οι μπουκ προσφέρουν φαβορί το διπλό, παρότι η Σαουθάμπτον είναι φανερά ντεφορμέ. Οι "άγιοι" μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές ήττες πριν την τυχερή ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή, σε ένα ματς όπου τα "σφυριά" διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για τη διαιτησία, αφού δεν καταλογίστηκε καθαρό πέναλτι υπέρ τους.

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο ματς τα xGoals ήταν 0,52-1,71 με τη Σαουθάμπτον να κάνει μόλις τέσσερις τελικές εντός περιοχής και να σκοράρει με ένα μακρινό σουτ. Είχε προηγηθεί το φυσιολογικό 4-0 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με xGoals 2,74-0,10, όπου η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ εκδήλωσε με το ζόρι πέντε τελικές, όλες έξω από το "κουτί". Απογοητευτική ήταν η εικόνα των "αγίων" και στο προηγούμενο εκτός έδρας με την Αστον Βίλα, όπου ηττήθηκαν 1-0 με xGoals 1,34-0,22, κάνοντας επτά τελικές.

Η ουσία είναι ότι η Σαουθάμπτον έχει συμπληρώσει 22 αγώνες Premier League με μόνο τρεις νίκες (3-4-15). Επίσης μετράει έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της εκτός έδρας και έχει μία παντελώς αφερέγγυα άμυνα, χωρίς ούτε ένα clean sheet εδώ και 16 αγώνες πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας.

Φυσικά, όλο αυτό το σκηνικό έχει δημιουργήσει έντονη πίεση στον Ραλφ Χάζενχιτλ, ο οποίος μοιραία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για απόλυση από τους πάγκους τη Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Μπόρνμουμ μετά το ταπεινωτικό 9-0 στο Ανφιλντ από τη Λίβερπουλ, απέλυσε τον Σκοτ Πάρκερ και με υπηρεσιακό τον Γκάρι Ο'Νιλ τρέχει αήττητο σερί 2-4-0. Πρακτικά τα "κεράσια" είναι αήττητα εδώ και δύο μήνες και θα υποδεχθούν απόψε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τους "άγιους".

Με βάση λοιπόν τη φόρμα των δύο ομάδων μάλλον είναι λάθος να δίνεται αουτσάιντερ ο άσος στο 2.80, αν και στους περισσότερους μπουκ αρχίζει πλέον να δέχεται πιέσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 2.80), 21:30
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ