TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Έχει αργήσει πολύ μία ισοπαλία

Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022
Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (22:15 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) είναι το μεγάλο ματς όχι μόνο της ημέρας αλλά συνολικά του μεσοβδόμαδου προγράμματος.

Βλέποντας και τις δύο ομάδες σε αυτούς τους πρώτους 2-3 μήνες της σεζόν, δεν τίθεται θέμα συζήτησης, η εικόνα της Τότεναμ είναι αυτή που πείθει (πολύ) περισσότερο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πασχίζει να βρει τη χαμένη της αίγλη και πού και πού αφήνει κάποια θετικά σημάδια, όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Τεν Χαχ έχει πάρα πολλή δουλειά ακόμη μπροστά του. Η γύμνια της Γιουνάιτεντ φάνηκε στο 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι και βέβαια το μίνι αήττητο σερί που ακολούθησε το ντέρμπι (δύο αγχωτικές και δύσκολες νίκες με την Ομόνοια, το διπλό στην Έβερτον και το 0-0 με τη Νιούκαστλ) δεν αποτελεί σοβαρό λόγο αισιοδοξίας.

Από την άλλη, η Τότεναμ, με τον Κόντε πλέον από την αρχή στον πάγκο της, έχει γίνει μια σκληρή ομάδα που βγάζει εντυπωσιακή σοβαρότητα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Τότεναμ, που παραδοσιακά δεν είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα που θα μπορούσες να σκεφτείς, δεν έχει καμία γκέλα φέτος στο πρωτάθλημα: 7-2-1 το ρεκόρ της και τα τρία ματς τα οποία δεν κέρδισε ήταν τα δύο λονδρέζικα ντέρμπι σε Τσέλσι και Γουέστ Χαμ και βέβαια η ήττα στο άλλο λονδρέζικο ντέρμπι, πάλι εκτός με την Άρσεναλ.

Κι αν σου αρέσουν τα xGoals και θες να το δεις κι από αυτή την πλευρά, το xGoals Ratio της Τότεναμ είναι στο 60%, επίδοση πίσω μόνο από το (εξωγήινο) 75% της Μάντσεστερ Σίτι, το 69% της Άρσεναλ και το 62% της Λίβερπουλ. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται με το ζόρι στο 42%, επίδοση ομάδας του κάτω μισού του βαθμολογικού πίνακα, στα ίδια επίπεδα με τη Γουλβς και πάνω μόνο από το 37% της Έβερτον, το 35% της Φούλαμ και της Νότιγχαμ και το 29% της Μπόρνμουθ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κάπως έτσι δεν πρέπει να σου κάνει καμιά εντύπωση ότι τα σετ αποδόσεων των εταιριών είναι πολύ σφιχτά και δηλώνουν παιχνίδι-τριπλή: στο 2.40-2.50 ο άσος και στο 2.75-2.80 το διπλό. Θεωρητικά, ακόμη και σε αυτά τα σετ, η (όχι μεγάλη αλλά υπαρκτή) στοιχηματική αξία είναι στο διπλό. Στην πράξη πάντως υπάρχουν δύο παράμετροι που βάζουν ένα μικρό φρένο στη σκέψη για διπλό.

Το πρώτο ότι η Τότεναμ είναι μια ομάδα που, συγκριτικά με τις άλλες μεγάλες της Premier, έχει μικρό βάθος και έρχεται από πολλά και απαιτητικά παιχνίδια: Το σημερινό θα είναι το 6ο της ματς μέσα στον Οκτώβριο. Και το δεύτερο, και ίσως πιο σημαντικό, ότι στερείται δύο σημαντικούς παίκτες, τον Ρισάρλισον και, όπως όλα δείχνουν, και τον Κουλουσέφσκι. Και σου τους χαρακτηρίζουμε σημαντικούς όχι απλά για την ατομική τους αξία αλλά γιατί η ταυτόχρονη απουσία τους, και με δεδομένο και ότι ο Λούκας Μούρα δεν είναι στο 100%, στερεί τη δυνατότητα στον Κόντε να επιμείνει στο αγαπημένο του 3-4-3 και τον υποχρεώνει να το διαφοροποιήσει σε 3-5-2, με Κέιν και Σον ως δίδυμο.

Προγνωστικά Αγγλία

Με αυτά και με αυτά λοιπόν, αν θες να μπλέξεις στο ντέρμπι, μάλλον η καλύτερη και πλέον συμφέρουσα επιλογή είναι το Χ, που φτάνει μέχρι και το εξωφρενικό 3.76, μακράν η υψηλότερη απόδοση από τα τρία σημεία του σετ. Πρώτα από όλα, και δεν χρειάζεται πολλή φιλοσοφία, όταν βλέπεις τόσο ψηλά ένα Χ σε ένα ντέρμπι με σετ τριπλής κάτι δεν πάει καλά και εξ ορισμού αξίζει το ρίσκο του.

Αλλά και πέρα από αυτό, ένα πιθανό Χ σήμερα δεν νομίζουμε ότι θα κακοπέσει σε καμία από τις δύο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει την (ψευδή ή αληθή, δεν έχει σημασία) αίσθηση ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο και θα διευρύνει αυτό το μίνι αήττητό της, ενώ για την Τότεναμ πάντα ένας βαθμός στο Ολντ Τράφορντ προσμετράται ως θετικός: 12-0-4 είναι το ρεκόρ των δύο ομάδων στο Μάντσεστερ από το 2006 και μετά!

Και τώρα που αναφέραμε αυτό το 12-0-4, αν είσαι από τους παίκτες που τους αρέσει να πηγαίνουν κόντρα στα αφύσικα σερί, έχεις άλλο ένα επιχείρημα. Τελευταία ισοπαλία των δύο ομάδων για την Premier League στο Μάντσεστερ ήταν το 1-1 της σεζόν 2005-06. Σαν πολύ δεν είναι;

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουν. – Τότεναμ: Χ (απόδοση 3.76) 22:15
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ