ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Δεδομένα για 1.95 στο κρας τεστ του Hawthorns

Ο άσος της Γουότφορντ Εμάνουελ Ντένις
Ο άσος της Γουότφορντ Εμάνουελ Ντένις © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Γουέστ Μπρομ - Γουότφορντ από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται απόψε στο Hawthorns τη Γουότφορντ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη δεύτερη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις (2,45-3,15-2,95) των στοιχηματικών εταιριών.

Άλλωστε πρόκειται για δύο ομάδες που φέτος θεωρούνται από τις βασικές διεκδικήτριες της ανόδου, άρα η μεταξύ τους αναμέτρηση συγκαταλέγεται στα σοβαρά κρας τεστ. Η Γουότφορντ είναι το πρώτο φαβορί και προσφέρεται στο 6.00 για να κόψει πρώτη το νήμα, ενώ η Γουέστ Μπρομ συγκαταλέγεται μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Προγνωστικά Αγγλία

Η ομάδα του Στιβ Μπρους ξεκίνησε τη σεζόν με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Μίντλεσμπρο, η οποία επίσης θεωρείται από τα βαριά χαρτιά του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο έψαχνε πατήματα. Στο δεύτερο άρχισε να γίνεται πιο απαιτητική. Ισοφάρισε στο 51' και λίγο έλειψε να φτάσει στην ανατροπή.

Η Γουότφορντ από την πλευρά της κέρδισε με 1-0 (56') τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3ο φαβορί για άνοδο), σε ένα ματς όπου είχε εξ αρχής πιο επιθετικό τόνο συγκριτικά με την αντίπαλο. Έπαιζε σε πιο ψηλά μέτρα και παρότι δεν δημιούργησε πολλές φάσεις, έφτασε εν τέλει δίκαια στην επικράτηση, στο ντεμπούτο του τεχνικού Εντουαρντς.

Οι "σφήκες" διαθέτουν μία από τις πιο ποιοτικές επιθετικές γραμμές στην Τσάμπιονσιπ και με την τριάδα Σαρ, Ντένις και Πέδρο μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Από την άλλη, ο Μπρους είναι συντηρητικός τεχνικός, όπως η Γουέστ Μπρομ μέσα στο Hawthorns είναι δεδομένο πως θα βγάλει θάρρος και τόλμη στο παιχνίδι της.

Σε ενδιαφέρουσες τιμές (1.95) το αμφίσκορο, το οποίο επιβεβαίωσαν στις τελευταίες δύο συναντήσεις τους (2-2, 3-1) στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Μπρομ - Γουότφορντ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ