TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Δαγκώνουν οι Λύκοι για το 1.65

Ο Πέδρο Νέτο της Γουλβς
Ο Πέδρο Νέτο της Γουλβς © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με ασφάλεια από το Μπόρνμουθ - Γουλβς και στοίχημα στο 1.65.

Δυνατό σταύρωμα και αρκετά σκληρό ματς στο Βαϊτάλιτι, εκεί που η Μπόρνμουθ φιλοξενεί τη Γουλβς. Ισορροπημένο σχετικά το σετ τιμών με φαβορί κοντά στον διπλασιασμό την Μπόρνμουθ, ωστόσο με μια δεύτερη ματιά θα μπορούσε να είναι κάπως διαφορετικές οι τιμές, με τη Γουλβς να υποτιμάται στα μάτια μου.

Η Μπόρνμουθ δεν πετάει φωτιές, πιο πολύ θα λέγαμε ότι προβληματίζει και θα πρέπει να ταρακουνηθεί κάπως το όλο οικοδόμημα, αφού για ομάδα που θέλει να σωθεί θα πρέπει να βγάλει περισσότερο νεύρο. Μετά από την τεσσάρα κόντρα στην Άρσεναλ εντός έδρας, έχασε και στο Λίβερπουλ από την Έβερτον με 3-0. Ήττα που θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις την ομάδα, αφού ήταν με κάτω τα χέρια και δίχως να ενθουσιάσει.

Η Γουλβς δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι (2-1) και στο ντέρμπι με τη Γουλβς κόλλησε στο 1-1. Αρκετά δυνατό και σκληρό ματς, ισορροπημένο ματς, δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό σκορ, αφού αμφότερες έδωσαν πολλή ενέργεια, όπως και πάθος. Δείχνει όπως και να έχει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, σ’ αυτόν της ανάκαμψης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουλβς ξέρει να παίζει άμυνα, οι Νέτο και Κούνια ξέρουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους επίσης, είναι στα πάνω τους και μπορούν να βάλουν ζόρια στην προβληματική άμυνα της Μπόρνμουθ, με τα Κεράσια να έχουν θέματα και με το σκοράρισμα επίσης, αφού δυσκολεύονται να βρουν πατήματα και να γίνουν απειλητικά. Είναι και το παρελθόν του κόουτς της Γουλβς, Ο’Νιλ, που θέλει να δώσει απαντήσεις στην πρώην ομάδα του. Στο 1.65 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ - Γουλβς: Χ2 (απόδοση 1.65), 17:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ