BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Combo του 2.75 στο FA Cup

Ο Ντομινίκ Σολάνκε πανηγυρίζει γκολ της Μπόρνμουθ κόντρα στην Τότεναμ | 15 Απριλίου 2023
Ο Ντομινίκ Σολάνκε πανηγυρίζει γκολ της Μπόρνμουθ κόντρα στην Τότεναμ | 15 Απριλίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Μια χούφτα παιχνίδια στο πρόγραμμα της Πέμπτης και φυσικά οι στοιχηματικές επιλογές δεν είναι πολλές. Τη λύση πάντως δίνει ένα combo στο αγγλικό FA Cup.

To FA Cup στην Αγγλία έφτασε πλέον στον 4ο γύρο, δηλαδή στη φάση των 32. Η αυλαία του 4ου γύρου ανοίγει σήμερα με το Μπόρνμουθ – Σουόνσι, ενώ βέβαια ο κύριος όγκος των αγώνων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. Η Μπόρνμουθ, ως ομάδα Premier εναντίον ομάδας Championship, είναι φυσικά το φαβορί του ζευγαριού, ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμά της αυτή την περίοδο είναι σχετικά ελαφρύ για τα αγγλικά δεδομένα και ο Ιραόλα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει δυνατή εντεκάδα. Αλλά βέβαια το 1,30 του άσου δεν έχει ιδιαίτερο πρακτικό νόημα. Εκτός αν το συνδυάσουμε με το G/G, ψάχνοντας δηλαδή το γκολ της Σουόνσι και ανεβάζοντας την απόδοση στο 2,75.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Η Σουόνσι άλλαξε πολύ πρόσφατα προπονητή και στον πάγκο της κάθεται πλέον ο 42χρονος Λουκ Γουίλιαμς, από τη Νοτς Κάουντι της League 2 πήρε προαγωγή στην Championship.

Προγνωστικά στοιχήματος

O Γουίλιαμς είναι πολύ επιθετικογενής τεχνικός και αρκεί να πούμε ότι η μέχρι πριν από λίγες μέρες ομάδα του, η Νοτς Κάουντι, κυνηγά την άνοδο στο πρωτάθλημά της και έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά ταυτόχρονα και την 4η χειρότερη άμυνα, με 60-52 γκολ! Κάτι που φάνηκε και στα δύο παιχνίδια του με τη Σουόνσι στην Championship: 2-2 εκτός έδρας με την Μπέρμιγχαμ και 1-3 από τη Σαουθάμπτον. Και μοιάζει δεδομένο ότι τις όποιες πιθανότητες της ομάδας του θα τις κυνηγήσει και σήμερα προσπαθώντας να παίξει στα ίσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Σουόνσι: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ