ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Χτύπησε φόρμα ο Ζότα, δεν σηκώνει κεφάλι η Τσέλσι

Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει μαζί με τον Φαμπίνιο γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Λέστερ για την Premier League | 10 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει μαζί με τον Φαμπίνιο γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Λέστερ για την Premier League | 10 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ και Τσέλσι - Μπρέντφορντ για την Premier League.

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Premier League. Φυσικά δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ, ωστόσο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και στο Λονδίνο.

Εκεί, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, μετά το ντροπιαστικό εντός έδρας 5-1 από τη Νιούκαστλ έβγαλε αντίδραση και έτρεξε ένα αήττητο σερί πέντε επίσημων αγώνων (3-2-0). Την προηγούμενη εβδομάδα προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Conference League, επικρατώντας με 4-1 της Γάνδης και εν συνεχεία κέρδισε με 4-0 στο Vitality την Μπόρνμουθ.

Τα "σφυριά" πήραν απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και κατά τα φαινόμενα δεν θα μπλέξουν σε δυσάρεστες περιπέτειες. Άλλωστε, μέσα στο London Stadium έχουν χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια τους (3-3-1) σε επίπεδο Premier League. Βέβαια, κόντρα σε ομάδες από το πρώτο μισό της βαθμολογίας, η Γουέστ Χαμ έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 20 ματς, ανεξαρτήτως έδρας, αμφότερες κόντρα στη Φούλαμ.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ δείχνει διάθεση να επιχειρήσει γερό φίνις, μήπως καταφέρει να προφτάσει την πρώτη τετράδα. Μετά το επιβλητικό 6-1 στο Elland Road επί της Λιντς, κέρδισε με 3-2 και τη Νότιγχαμ στο Anfield. Και στα δύο ματς πρωταγωνιστής για τους Reds ήταν ο Ντιόγκο Ζότα, που σημείωσε από δύο γκολ.

Σε τιμές τριπλασιασμού το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά ο Πορτογάλος άσος. Πάνω από το 4.00 φτάνει η απόδοση σε combo με το διπλό. Σημειώνεται, ότι η Λίβερπουλ μετράει 10 νίκες στις τελευταίες 12 συναντήσεις της με τη Γουέστ Χαμ, στην Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Stamford Bridge, η Τσέλσι περιμένει τη συμπολίτισσα Μπρέντφορντ (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Κυρίαρχο νέο στην ειδησεογραφία των "μπλε" είναι ασφαλώς η προφορική συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Η διοίκηση της Τσέλσι φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό τεχνικό και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στις σχετικές ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Σημειώνεται πάντως, ότι ο πρώην μάνατζερ της Τότεναμ και της Παρί δεν προβλέπεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Αυτό σημαίνει, ότι η Τσέλσι θα συνεχίσει να πορεύεται με... μεταβατικό προπονητή τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος από τότε που ανέλαβε, μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, οι δύο βέβαια από τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Σε κάθε περίπτωση, η χρονιά για την Τσέλσι θεωρείται ήδη χαμένη, αφού μοιάζει απίθανο να καλύψει το χαμένο έδαφος για να προλάβει έστω ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League. Άλλωστε, αγνοεί τη νίκη πάνω από έναν μήνα, έχοντας απολογισμό 0-2-5 στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια.

Ουσιαστικά, ο Λάμπαρντ παλεύει κυρίως για την περηφάνια του και για την επόμενή του δουλειά, αφού ξέρει ότι δεν θα συνεχίσει στο Stamford Bridge την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός λοιπόν ότι προσφέρεται στο 1.75 ο άσος της φετινής Τσέλσι, που έχει κάνει μόλις 10 νίκες στην Premier League, εκ των οποίων οι εννιά με ομάδες που είναι κάτω από αυτή στη βαθμολογία, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι "μπλε" έχουν την τέταρτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και στα προηγούμενα επτά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, κέρδισαν μόνο τη Λιντς στο γκολ (1-0). Η Μπρέντφορντ ναι μεν συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3), ωστόσο παραμένει υπολογίσιμος και επικίνδυνος αντίπαλος. Το επαλήθευσε και στο πρόσφατο 1-1 (xGoals 2,03-1,67) με τη σούπερ φορμαρισμένη Αστον Βίλα.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι οι "μέλισσες" έχουν στη σύνθεσή τους τον τρίτο καλύτερο σκόρερ της κατηγορίας, τον Ιβάν Τόνι (19 γκολ), ενώ η Τσέλσι έχει πετύχει μόλις 30 γκολ σε 31 ματς, που είναι η χειρότερη επίδοσή της από το 1924, αρχίζουν και γίνονται πολύ ενδιαφέροντα τα 4,80 του διπλού.

Άλλωστε, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι λονδρέζικα ντέρμπι (1-3-3) και απόψε θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, αφού είναι εκτός οι Χάβερτς (7 γκολ), Κουλιμπαλί, Μάουντ (3 γκολ) και Τζέιμς. Οι δύο τελευταίοι θα χάσουν, όπως όλα δείχνουν, το υπόλοιπο της σεζόν. Για όποιον δεν θέλει να ρισκάρει στο ξερό διπλό, στέκεται και η διπλή ευκαιρία στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: Ζότα Anytime (απόδοση 3.00), 21:45
  • Τσέλσι – Μπρέντφορντ: Χ2 (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ