TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από την Premier League

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από την Premier League
@2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Premier League και La Liga κυριαρχούν και στο σημερινό πρόγραμμα, το Total Betting του Match Money θα επικεντρωθεί σε δύο πολύ κρίσιμα ματς της Premier.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ματς όχι απλώς της σημερινής μέρας αλλά γενικότερα της φετινής σεζόν, αφού αποτελεί κυριολεκτικά τελικό πρωταθλήματος. Η Άρσεναλ είχε στόχο να φτάσει στο σημερινό ματς έχοντας απόσταση ασφαλείας από τη Σίτι, όμως οι συνεχόμενες γκέλες της την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο +5 αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ από τη Σίτι, όμως με δύο ματς παραπάνω, που σημαίνει ότι μόνο η νίκη μέσα στο Έτιχαντ θα τη φέρει σε θέση οδηγού ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν. Το να κερδίσεις μέσα στο Έτιχαντ τη Σίτι δεν είναι φυσικά καθόλου εύκολο, ακόμη κι αν εσύ είσαι στα καλύτερά σου και η Σίτι όχι. Πόσο μάλλον τώρα, που η Άρσεναλ είναι ψυχολογικά στα κάτω της έχοντας τρεις σερί γκέλες στην πλάτη της και ξέροντας ότι έχασε το μεγάλο πλεονέκτημα που είχε απέναντι στην αντίπαλό της.

Κι όταν βέβαια η Σίτι είναι εμφανές πως χτυπάει το πικ της στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Ο άσος φυσιολογικά είναι σε επίπεδα καθαρού φαβορί, στη λογική πάντως ότι μιλάμε για δυο φουλ επιθετικογενείς ομάδες (πρώτη και δεύτερη καλύτερη επίθεση της Premier, 78 γκολ η Σίτι, 77 η Άρσεναλ, καλύτερη εντός έδρας επίθεση η Σίτι με 50 γκολ, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση η Άρσεναλ με 32) μπορούμε να τον γλυκάνουμε σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Νότιγχαμ – Μπράιτον (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα είχαμε να πούμε πολλά για αυτό το ζευγάρι. Η φετινή Μπράιτον είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένα πραγματικά πολύ φιλόδοξο και εμπνευσμένο πρότζεκτ, και οι τιμές του διπλού γύρω στο 1.50, όσο κι αν χτυπάνε στην πρώτη ματιά, δεν είναι αδικαιολόγητες. Αλλά ίσως οι συνθήκες να μην είναι ακριβώς κανονικές τη δεδομένη στιγμή. Κι αυτό γιατί η Μπράιτον έρχεται από τη μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν, τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του FA Cup την Κυριακή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι.

Δεν είναι λίγο για μια ομάδα του διαμετρήματος της Μπράιτον, που δεν έχει κάθε χρόνο την ευκαιρία να παίξει σε έναν τελικό. Σκέψου απλά ότι η τελευταία της παρουσία σε τελικό FA Cup ήταν πριν από σαράντα χρόνια, το 1983. H Νότιγχαμ, από την άλλη, δίνει μάχη πόντο με πόντο για την παραμονή της και στην έδρα της, για τα δεδομένα ομάδας της ουράς, είναι δυνατή (5-6-5 στο Σίτι Γκράουντ, 1-3-12 εκτός έδρας). Το σύνολο του Κούπερ ξέρει ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό σοκ της Μπράιτον και να πάρει βαθμούς εκτός προγράμματος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Μπράιτον: 1Χ (απόδοση 2.55) 21:30
  • Μάν. Σίτι – Άρσεναλ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.20) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ